Δίκαιη μοιρασιά στο Καυτανζόγλειο

Η Βέροια απέσπασε 1-1 και κράτησε τον ΠΟΤ Ηρακλή χωρίς νίκη εντός έδρας.

Με υπηρεσιακούς προπονητές παρατάχθηκαν την Παρασκευή (09/12) στο Καυτανζόγλειο και στην αυλαία της 6ης αγωνιστικής ΠΟΤ Ηρακλής και Βέροια. Ωστόσο, καμία από τις δύο ομάδες δεν συνδύασε με νίκη την αλλαγή στον πάγκο, με τη Βασίλισσα του Βορρά να είναι η κερδισμένη του 1-1.

Η ομάδα της Ημαθίας έβγαλε αντίδραση μετά το γκολ που δέχτηκε, ο ΠΟΤ Ηρακλής μετά την ισοφάριση δεν δημιούργησε κινδύνους και έτσι έμεινε χαμηλά στον πίνακα και χωρίς νίκη σε επίσημο ματς φέτος στην έδρα του! Είναι εμφανές ότι οι Θεσσαλονικείς με το ρόστερ που διαθέτουν δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να διεκδικήσουν πρωτιά.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΟΤ Ηρακλής ήταν καλύτερος και στο 29' εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος στη μεσαία γραμμή της Βέροιας για να πάρει το προβάδισμα. Ο Δόρης έκλεψε τη μπάλα, έκανε την κάθετη για τον Γιουμπιτάνα και αυτός αφού νικήθηκε από τον Παπαδόπουλο στο σουτ που έκανε, στην επαναφορά «εκτέλεσε» με την άμυνα να μην αντιδρά καθόλου σωστά.

Η Βασίλισσα του Βορρά, ωστόσο, μπήκε πολύ καλύτερα στο δεύτερο 45λεπτο και αιφνιδίασε με μία φάση καρμπόν. Ο Ιωάννου έκανε στο 48' την κάθετη για τον Φασίδη, ο επιθετικός της Βέροιας βγήκε τετ α τετ με τον Βελλίδη και δεν δυσκολεύτηκε να τον νικήσει με πλασέ και να διαμορφώσει το 1-1.

Ιδιαίτερη απειλή ο ΠΟΤ Ηρακλής δεν δημιούργησε από εκεί και μετά. Ένα μακρινό σουτ του Πατράλη στο 73' ήταν ίσως η σημαντικότερη στιγμή, με τον Ιωάννου στο 75' να αστοχεί με δυνατό σουτ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΒΕΡΟΙΑ 1-1
Σκόρερ: 29' σουτ Γιουμπιτάνα - 48' σουτ Φασίδης

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ (Τάσος Κατσαμπής): Βελλίδης, Πανάγου, Βιτλής, Κωστούλας, Χρουσιέλ, Σίλβα, Δόρης (60' Τότσκα), Πατράλης, Τομάς (81' Μανουσάκης), Γιουμπιτάνα, Μελούνοβιτς (60' Άλεξιτς).

ΒΕΡΟΙΑ (Γιάννης Ματζιαρίδης): Παπαδόπουλος, Ντουμάνης, Μπουκουβάλας, Στίκας, Μαραγκός, Μπλέτσας, Μπούζας (5' λ.τρ. Μασούρας), Φασίδης (88' Μουχάλης), Μπελεβώνης, Ορφανίδης (88' Κατσούκης), Ιωάννου (79' Ισαακίδης).

Διαιτητής: Τσιάρας (Καβάλας)
Βοηθοί: Καρασαββαΐδης (Καβάλας), Αναστασιάδης (Σερρών)

Last modified onΠαρασκευή, 09 Δεκέμβριος 2022 17:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep