Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χωρίς Ανιέτε, Γκότοβο στις Σέρρες

Η αποστολή της Νίκης Βόλου αναχώρησε για τις Σέρρες χωρίς τους Ανιέτε, Γκότοβο.

Το πρώτο της επίσημο ματς θα δώσει την Κυριακή (15/9, 16.00) η Νίκη Βόλου κόντρα στον Εθνικό Γαζώρου για την πρώτη φάση του Κυπέλλου. Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας δεν θα έχει τελικά στη διάθεσή του τους Αντόνιο Ανιέτε και Βαγγέλη Γκότοβο, καθώς δεν έφτασαν στην ΕΠΟ οι λύσεις των συμβολαίων τους από τον Ολυμπιακό Βόλου και η ΠΑΕ δεν πρόλαβε να εκδώσει τα δελτία τους. Έτσι, η «κυανόλευκη» αποστολή αναχώρησε μετά την προπόνηση για τις Σέρρες χωρίς τους δύο βασικούς της ποδοσφαιριστές, αλλά και τον τιμωρημένο Πάρη Μπακάλη.

Βέβαια, υπάρχουν πολλά ερωτήματα για τους χειρισμούς της ΠΑΕ στο θέμα των δύο ποδοσφαιριστών, καθώς δεν υπέγραψαν...χθες, αλλά εδώ και πολύ καιρό με τη Νίκη Βόλου. Και όπως αποδείχτηκε, οι κινήσεις της Παρασκευής (13/09) το βράδυ για να πάρουν αμφότεροι τις λύσεις της συνεργασίας τους, έγιναν καθυστερημένα.

Η αποστολή: Αποστολίδης, Ταΐρης, Ρεπετσάς, Ζουλιώτης, Σοϊλέδης, Γιώτας, Ακάσου, Μανουσάκης, Γέσιτς, Τζιώρας, Ισαάκ, Αργύρης, Πιτταράς, Παπαδόπουλος, Ριβέρα, Τσίτας, Αναστασόπουλος, Σεϊμάν, Μπιτσάκος.

 

Last modified onΣάββατο, 14 Σεπτέμβριος 2013 14:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep