Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Θέμα με δύο

Στη Νίκη Βόλου προέκυψε πρόβλημα με τα δελτία των Βαγγέλη Γκότοβου και Αντόνιο Ανιέτε.

Το πρόβλημα προέκυψε με τη λύση της συνεργασίας των συμβολαίων των δύο παικτών από την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Τα συμβόλαια των παικτών είχαν κατατεθεί κανονικά από τη Νίκη Βόλου, όμως η ΕΠΟ δεν εξέδωσε τα δελτία τους καθώς δεν είχε τη λύση της συνεργασίας από την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Το πρόβλημα, πάντως, αναμένεται να ξεπεραστεί και να τεθούν στη διάθεση του Παναγιώτη Τζαναβάρα για το αυριανό (15/9) μας Κυπέλλου στον Γάζωρο με τον Εθνικό.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για τη διάθεση των μαθητικών καρτών: «Συνεχίζεται η διάθεση των μαθητικών καρτών διαρκείας έως και την Παρασκευή 20/9, οπότε είναι και η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των δικαιολογητικών.

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου χτίζει την επόμενη μεγάλη γενιά φιλάθλων και καλεί όλους τους μαθητές της πόλης να λάβουν μέρος στο παιχνίδι, δημιουργώντας τη δική τους κερκίδα. Η τιμή της μαθητικής κάρτας ανέρχεται στο συμβολικό ποσό των 20 ευρώ (0,90 ευρώ περίπου ανα αγώνα) και οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλους τους εντός έδρας αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας και να γίνουν και αυτοί μέρος της 90χρονης ιστορίας της.

*Υπενθυμίζεται πως κανείς ανήλικος από 7-17 χρονών, δεν θα εισέρχεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο χωρίς τη μαθητική κάρτα διαρκείας ή χωρίς εισιτήριο».

Last modified onΣάββατο, 14 Σεπτέμβριος 2013 10:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep