Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πρόκριση σε… ακατάλληλη ώρα»

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας χαρακτήρισε δίκαιη την πρόκριση της Νίκης Βόλου επί του Εθνικού Γαζώρου στην επόμενη φάση.

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» τόνισε ότι το ματς έγινε σε ακατάλληλη ώρα και κάτω από αφόρητη ζέστη, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμπαράστασή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Τζαναβάρα:

«Θεωρώ πως η σημερινή νίκη είναι δίκαιη. Παίξαμε εναντίον ενός καλού αντιπάλου. Είμαι ευχαριστημένος, αν και αγωνιστήκαμε ακατάλληλη η ώρα και με αφόρητη ζέστη. Τέλος καλό, όλα καλά. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Είμαι ευχαριστημένος από ορισμένα παιδιά που ήρθαν το τελευταίο διάστημα στην ομάδα. Βέβαια, δεν έπαιξαν ενενήντα λεπτά, αφού δεν είναι ακόμη απόλυτα έτοιμοι. Θα βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο. Παρουσιαστήκαμε σαφώς βελτιωμένοι σε σχέση με τα φιλικά με Καρδίτσα και Πιερικό. Να υπάρχει εμπιστοσύνη. Γνωρίζουμε καλά τη δουλειά μας.

Είχαμε κι άλλες ευκαιρίες να διευρύνουμε το σκορ. Ο διαιτητής μας αρνήθηκε ένα καθαρό πέναλτι. Ήταν μια σημαντική πρόκριση για ψυχολογικούς και οικονομικούς λόγους. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει να μας συμπαρασταθεί στο ματς κυπέλλου που θα ακολουθήσει με ομάδα της Σούπερ Λιγκ.

Προετοιμάζαμε άλλη ομάδα με Γκότοβο και Ανιέτε, αλλά δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν. Έτσι, αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε την ομάδα. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για τη μεγάλη σημερινή τους προσπάθεια. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη θερμή του συμπαράσταση. Τον περιμένουμε στη συνέχεια και στο Πανθεσσαλικό».

Last modified onΚυριακή, 15 Σεπτέμβριος 2013 19:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep