Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αλλαγές στην ενδεκάδα

Ο Παντελής Ριζογιάννης είναι από τους ποδοσφαιριστές που θα απουσιάσουν στο ματς με τη Δόξα Δράμας για την 40η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League. Ο Παντελής Ριζογιάννης είναι από τους ποδοσφαιριστές που θα απουσιάσουν στο ματς με τη Δόξα Δράμας για την 40η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Η Νίκη Βόλου για ακόμη μια φορά θα αλλάξει πρόσωπα στο σχήμα της λόγω των απουσιών με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη να μετρά απουσίες, αλλά και επιστροφές.

Οι Σκούφαλης, Ριζογιάννης και Κυριάκος θα απουσιάσουν από την αναμέτρηση της Κυριακής με τη Δόξα Δράμας, λόγω καρτών, αλλά επιστρέφουν οι Πουρτουλίδης, Κοντοδήμος και Τάντις. Οι δύο πρώτοι αναμένεται να είναι στην ενδεκάδα που θα παρατάξει ο προπονητής της Νίκης Βόλου.

Ο Ριζογιάννης θα απουσιάσει και από το τελευταίο παιχνίδι της Νίκης Βόλου, αφού χρωστά δύο αγωνιστικές τιμωρίας και μεσολαβεί και το ρεπό της ομάδας στην 41η αγωνιστική που θα διεξαχθεί την Τετάρτη. Αντίθετα ο Μανώλης Σκούφαλης είδε την κόκκινη στο ματς με τον Θρασύβουλο και θα ενισχύσει την ομάδα στην τελευταία αγωνιστική.

Την αποστολή που έχει επιλέξει ο Απόστολος Χαραλαμπίδης αποτελούν οι : Βούρας, Καρακούτσης, Βέρτζος, Καρατζάς, Φλίγκος, Λαλίν, Σαμαράς, Παπαδόπουλος, Ψιάνος, Πουρτουλίδης, Τάντιτς, Κοντοδήμος, Χατζής, Παππάς, Ουέλινγκτον, Τζιώρας, Πιτταράς, Γεωργατζής.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep