Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ο Θεός αγαπά τη Νίκη...»

Ο Ανδρέας Πάτσης δεν χάνει την πίστη του ακόμα και για την απευθείας άνοδο.

Ο μεγαλομέτοχος της Νικης Βόλου φιλοξενήθηκε στον Blue Star Fm εμφανίστηκε αισιόδοξος για το φετινό φινάλε των «κυανόλευκων», όμως δεν παρέλειψε να εκτοξεύσει βέλη προς τον Στράτο Γιδόπουλο σχετικά με το κατασχετήριο. Αναφέρθηκε στο φετινό πρωτάθλημα, στις δηλώσεις των Σάμιου, Βελλή και τόνισε ότι...ο Θεός αγαπά τη Νίκη Βόλου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τα αποτελέσματα της ομάδας και το πρωτάθλημα:

«Αν σας φαίνεται περίεργο, θεωρώ οτι είναι ακόμα νωρίς να προδικάσουμε το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Είχα πει από την αρχή ότι θα ήταν ένα πρωτάθλημα δύσκολο, παγίδα, αυτό αποδεικνύεται. Εκπλήξεις θα γίνουν κι άλλες μέχρι το τέλος, είμαστε λίγο πριν το φίνις και έξι-επτά ομάδες παλεύουν για την απευθείας άνοδο. Τίποτα δεν θα μου προκαλέσει εντύπωση αν όλα αυτά που βλέπετε σήμερα, ανατραπούν. Εμείς σαν ομάδα στοχεύουμε στο δύο στα δύο και θα δούμε πώς θα εξελιχθεί, αν θα πετύχουμε την απευθείας άνοδο, ή μπούμε στη διαδικασία των πλέι οφ».

Για κάποια αποτελέσματα που βολεύουν συγκεκριμένες ομάδες:

«Τον Απόλλωνα που τον είχαν σίγουρο ότι βγαίνει, μετά το τελευταίο αποτέλεσμα που έφερε και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις που έχει, έμπλεξε στο κόλπο. Εγώ δεν ενστερνίζομαι ότι πάμε ντε και καλά στα πλέι οφ. Στις δυο αγωνιστικές θα γίνουν ανατροπές, τίποτα δεν αποκλείουμε, με ισοβαθμία ίσως να πάμε και στην απευθείας άνοδο».

Για τον Στράτο Γιδόπουλο μετά το κατασχετήριο που έφτασε στην ΠΑΕ:

«Αυτά προς γνώσιν όλων αυτών οι οποίοι υποστήριξαν τον κ. Γιδόπουλο, για το ποιόν του και για την καταστροφή που έχει επιδιώξει να φέρει στην ομάδα. Ο κ. Γιδόπουλος είναι ένας άνθρωπος γνωστός σε όλους, μέσα σε εισαγωγικά. Δεν μου προξενεί καμία εντύπωση ούτε τα χρέη ούτε η οικονομική αδυναμία του, εδώ και πολλά χρόνια, όχι τώρα.

Χρησιμοποίησε τη Νίκη Βόλου για να πλουτίσει και για τις προσωπικές του ανάγκες. Ο κ. Καϊμακάμης που τον έφερε εδώ και ο κ. Ιωαννίδης που έπαιζε τον πρόεδρο, ο κ. Βαλαχής που ήταν συνεταίροι του, όλοι αυτοί θα πρέπει να απολογηθούν απέναντι στον λαό της Νίκης, για το παιχνίδι το οποίο έπαιξαν στις πλάτες της ομάδας. Γιατί ο κ. Γιδόπουλος μας χρέωσε με προσφυγές, με κατασχετήρια. Οι υπόλοιποι που τον έφεραν, τον υποστήριξαν και ακόμα και σήμερα κάποιοι λένε καλά λόγια σε εισαγωγικά, θα πρέπει να απολογηθούν. Η δουλειά του κ. Γιδόπουλου είναι αυτή. Πήρε ό,τι μπορούσε. Δεν είχε ποτέ λεφτά, ούτε έβαλε. Αυτοί που του παρείχαν ασυλία, δεν πρέπει να απολογηθούν απέναντι στον κόσμο της Νίκης»;

Πάντως ο Ανδρέας Πάτσης δεν ξεκαθάρισε τι ακριβώς συμβαίνει και τι σημαίνει αυτό το κατασχετήριο αυτό που έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ και πώς θα τα πληρώσει η ομάδα, αλλά υποστήριξε ότι δεν το έχει δει ακόμα και θα το δει τη Δευτέρα:

«Είναι για χρέη δικά του από το 2002-2003. Αυτό φαίνεται ότι είναι από κάποια δάνεια που έκανε προς κάποιους άλλους. Δεν το έχω δει ακόμα. Θα το δω από Δευτέρα και θα σας πω… Ο κ. Γιδόπουλος έχει μάθει να λέει ψέματα και δεν είναι η πρώτη φορά. Έχουν επιληφθεί ήδη οι αρμόδιες δικαστικές αρχές στις οποίες θα απολογηθεί. Το σημαντικότερο για μένα, είναι όλοι αυτοί που ήταν γύρω του και τον βοήθησαν να πράξει όλα αυτά σε βάρος της ομάδας.

Αφήστε τον να κάνει δηλώσεις και να το παίζει άντρας σκληρός και μεγάλος. Πριν από έναν μήνα έβαλε τον δικηγόρο του να μου ζητήσει να συμβιβαστώ. Μπροστά στα δικαστήρια το αντριλίκι φεύγει. Λυπάμαι που το λέω, όλοι αυτοί έχουν ακόμα ασυλία από τον κόσμο. Ο κ. Ιωαννίδης δεν πρέπει να απολογηθεί για το κακό που έκανε; Ο κ. Καϊμακάμης, ο κ. Βαλαχής; Δεν πρέπει να απολογηθούν»;

Για τον πόλεμο που δέχεται η Νίκη και τις προσφυγές, που όπως υποστηρίζει, η προηγούμενη διοίκηση βάζει τους παίκτες να μην δέχονται διακανονισμούς:

«Το έχω ξανατονίσει ότι δεν έδωσε κανένας μα κανένας πίστωση χρόνου σε μένα προκειμένου να κάνω την πλήρη εξυγίανση. Άλλες ομάδες που ενδεχομένως έχουν περισσότερα προβλήματα από εμάς, έχουν την πλήρη υποστήριξη του συνόλου της κοινωνίας και μπορούν και ανταπεξέρχονται. Η Νίκη όμως δέχεται έναν ανελέητο πόλεμο.

Όλοι αυτοί οι παίκτες που ήταν παιδιά τους που δεν δέχτηκαν κανέναν διακανονισμό, μήπως δέχτηκαν πίεση από τους ίδιους για να μας φτάσουν στα άκρα; Αυτοί οι άνθρωποι δεν κάνουν μόνο κακό στο παρελθόν, αλλά κάνουν και σήμερα. Αυτοί έβαλαν ποδοσφαιριστές να μην δέχονται κανέναν διακανονισμό, ώστε να γονατίσει η ομάδα.

Αυτό λοιπόν δεν μας βοηθάει στο να μπορέσουμε να πούμε ότι έχουμε ένα δύο τρία χρόνια να διαχειριστούμε τα έσοδά μας, να καλύψουμε τις υποχρεώσεις μας και τα χρέη μας. Υπάρχει μια πολεμική κατάσταση που δεν σταματά ούτε μια μέρα».

Για την προσφυγή της FIFA:

«Η προσφυγή της FIFA τακτοποιήθηκε, οφείλω να ευχαριστήσω δημόσια και τον Άκη τον Μπούκλα και τη Λέσχη φίλων που ήρθαν αθόρυβα και έδωσαν ένα ποσό για να βοηθήσουν».

Γι' αυτούς που λειτουργούν εις βάρος της Νίκης:

«Η Νίκη Βόλου είναι ένα μαγαζί είτε στη Σούπερ Λίγκα, είτε στη Β’ Εθνική, είτε στη Γ’ Εθνική που μπορεί κάποιοι από αυτό να ζουν τις οικογένειες τους ή να κάνουν περιουσίες. Εγώ δεν είμαι ένας από αυτούς και τους το χάλασα φέτος. Σου λένε αν συνεχίσει ο Πάτσης έτσι θα πρέπει εμείς να βρούμε να κάνουμε άλλη δουλειά από αυτή που κάναμε τα τελευταία χρόνια.

Έχουμε μια παθογένεια εσωτερική, το πρόβλημα είναι δικό μας, το παρελθόν δεν έχει φύγει ακόμα, υπάρχουν τσιράκια που για μεροκάματο των 20 και των 30 ευρώ χτυπάνε την ΠΑΕ, παρασύρουν τον κόσμο και προσπαθούν να δημιουργήσουν αναστάτωση σε κάθε επίπεδο. Απέναντι λοιπόν σε όλα αυτά έχω δείξει μαχητικότητα και πίστη, οδήγησα την ομάδα μέχρι εδώ μέσα από έναν κυκεώνα προβλημάτων και από κει και πέρα θέλω ακόμα και σήμερα να πιστεύω ότι το τέλος να είναι νικηφόρο, και να πετύχουμε αυτό που είχαμε πει από την αρχή, που ονειρευτήκαμε και οραματιστήκαμε και πολύ σύντομα θα ξεκαθαρίσουμε και με τα τσιράκια και με τα αφεντικά τους.

Η εξυγίανση θα γίνει σε πάρα πολλά επίπεδα. Η Νίκη προχωράει ήδη. Δεν σταματάει. Η Νίκη οδηγεί νικηφόρα αυτή την πορεία και νομίζω ότι θα καταλήξει νικηφόρα. Όλα τα υπόλοιπα θα τα ξεκαθαρίσουμε. Ξέρω ποιοι είναι, τι είναι και που είναι, και τι ζημιά κάνουν στη Νίκη».

Για το γεγονός ότι κάποιοι φίλαθλοι στάθηκαν στο πλευρό του και στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης και ότι είναι μαζί του ακόμα και στο να υποβιβαστεί η ομάδα για να «καθαρίσει»:

«Πολύ σημαντικό και συγκινητικό, αυτή η ομάδα έχει τους πιστούς της φιλάθλους. Είναι πολύ νωρίς να κάνουμε τέτοιες πεσιμιστικές σκέψεις. Ακόμα και σήμερα έχω μια ιδιαίτερη αισιοδοξία ότι θα είμαστε στη Σούπερ Λίγκα και ότι μπορούμε να πλασαριστούμε στην τριάδα, αν δεν μπορέσουμε θα δώσουμε τη μάχη μας στα πλέι οφ. Λίγες μέρες υπομονή, δυο αγώνες έμειναν για εμάς, πρέπει αυτούς τους δυο αγώνες να τους πάρουμε νικηφόρα και όλα είναι μπροστά μας να τα εξετάσουμε στην ώρα τους».

Για τους ποδοσφαιριστές:

«Το βλέπω στα μάτια τους και στην αγωνιστική τους συμπεριφορά. Είναι κουρασμένοι έχουν δώσει τόσους αγώνες και παρ’ όλα αυτά σε κάθε αγώνα δίνουν τα πάντα για να ανεβάσουν την ομάδα. Είναι καλοί ποδοσφαιριστές και καλά παιδιά. Δεν είμαι της άποψης ότι όλα τελείωσαν. Υπομονή, είναι δυο αγωνιστικές».

Για τη δήλωση του προέδρου της Δόξας Δράμας για τους παίκτες του ότι είναι πουλημένοι:

«Αυτό που με προβλημάτισε είναι η δήλωση του προέδρου της Δόξας Δράμας, η οποία έχει περάσει απαρατήρητη. Είναι ένας πρόεδρος που κατηγορεί τους παίκτες του ότι είναι πουλημένοι. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες του μπορεί να έδωσαν παιχνίδι σε κάποιον ανταγωνιστή μας, ή να τα πήραν για να χτυπήσουν παραπάνω έναν αγώνα. Αυτό είναι αλλοίωση πρωταθλήματος. Πρέπει να δοθεί μεγάλη βαρύτητα και να διερευνηθεί από τον αθλητικό εισαγγελέα. Πρέπει να μας εξηγήσει ποιον αγώνα δώσανε;

Αυτή η δήλωση έγινε τρεις ημέρες πριν από τον δικό μας αγώνα. Αυτοί οι παίκτες λοιπόν θα έρθουν να παίξουν πώς την Κυριακή; Δεν πρέπει ο πρόεδρός τους που τους κατηγορεί να το εξηγήσει στον φίλαθλο κόσμο; Αλλού κόβουν βαθμούς και αλλού δίνουν βαθμούς; Θα έπρεπε ήδη να έχει επέμβει ο αθλητικός εισαγγελέας.

Είναι ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα και πρέπει οι παράγοντες να είναι πιο αποφασιστικοί, καθώς δυναμιτίζουν τέτοιες δηλώσεις το πρωτάθλημα. Εμένα προσωπικά και με προβληματίζει και με απασχολεί».

Για τις δηλώσεις του Βελλή:

«Τον κ. Βελλή τον εκτιμώ γιατί έχει ματώσει στο ποδόσφαιρο. Πρέπει όμως να προσέχεις τι λες και να μην πηγαίνεις στη λογική τα καλά και συμφέροντα. Αυτό το πράγμα το μόνο που κατορθώνει είναι να αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη και να βάζει μπουρλότο στα θεμέλια του ποδοσφαίρου. Η ομάδα του έχανε τον αγώνα, δίνει ο διαιτητής έξι λεπτά παράταση, στο 95’ παίρνει πέναλτι, ο παίκτης ο δικός του το στέλνει στα αστέρια. Οπότε γιατί προσπαθεί να μας πείσει ή μήπως προσπαθεί να καλύψει άλλες ανομίες ο ίδιος προσωπικά; Και στο δικό μας παιχνίδι βγήκε και είπε ότι μας χρωστάγανε οι διαιτητές.

Από κι ως πού χρωστούσαν οι διαιτητές στη Νίκη Βόλου; Αυτές οι δηλώσεις τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Για ποια παρασκήνια μιλάει; Εχουμε ξεφύγει από κάθε λογική. Από κει και πέρα όμως βάζει δυναμίτη. Προφανώς είμαστε στα όπλα. Τα μάτια μας τα έχουμε 14 και βλέπουμε τα πάντα. Αλλά κάποια πράγματα μήπως είναι και προειδοποιήσεις; Ο παίκτης του Απόλλωνα δεν βοήθησε για να πάρει ο Ολυμπιακός το τρίποντο μέσα στη Ριζούπολη; Για ποιο πράγμα μιλάει ο Βελλής; Θα δούμε πάρα πολλά αυτές τις δυο αγωνιστικές».

Ο Ανδρέας Πάτσης είπε στη συνέχεια ότι ο Θεός την πάει αυτή την ομάδα:

«Εγώ είμαι αισιόδοξος. Πιστεύω ότι και στο ρεπό μας θα κερδίσουμε. Ο Θεός την πάει αυτή την ομάδα! Εκτός από την δική μας προσπάθεια, έχει μια εύνοια, τη θέλει αυτή την ομάδα».

Για τις δυο τελευταίες αγωνιστικές:

«Δεν υπάρχουν κομπιουτερακιά στο ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο αυτό είναι, έχει ανατροπές, εκπλήξεις. Κανείς δεν περίμενε το διπλό στις Σέρρες, το διπλό στην Παναχαϊκή. Εμείς πρέπει να πάμε με πίστη και με πάθος να πάρουμε τα δύο παιχνίδια. Θα σας κάνω μια πρόγνωση, θα βγούμε με ισοβαθμία. Αυτή είναι η δική μου ανάλυση. Μπορούμε να κλέψουμε την άνοδο στην ισοβαθμία. Αν δεν γίνει θα πάμε στα πλέι οφ.

Δεν έχουμε χάσει από καμία από αυτές τις ομάδες. Θέλουμε να τελειώνουμε όμως για λόγους διοικητικούς για να δω την επόμενη μέρα με νηφαλιότητα και ηρεμία».

Για το αν η Νίκη μείνει στη Β’ Εθνική, αν θα παραμείνει:

«Δεν θέλω ούτε να τα ακούω αυτά. Αυτά είναι σενάρια. Δεν μπορούμε τώρα να πούμε τίποτα. Θα αξιολογήσουμε και θα κουβεντιάσουμε. Θα τα δούμε όλα. Είναι πολύ νωρίς».

Για την εγγυητική:

«Αυτό που δήλωσα και το ξαναδηλώνω είναι ότι το θεωρώ άκομψο να τιμωρούνται άλλες ομάδες με την ελαφρύτερη των ποινών, και ένα χρηματικό πρόστιμο και εμείς να αντιμετωπίζουμε πρόβλημα. Αυτό θα εκφράσω και στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα, όταν θα κληθούμε να απολογηθούμε. Τα χρήματα δεν είναι στραγάλια».

Πηγή: sport7.gr

Last modified onΣάββατο, 18 Μάιος 2013 01:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep