Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Έπαιζαν 10 στην άμυνα»

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης υποσχέθηκε κατάθεση ψυχής στα play off.

Μετά το 0-0 με τη Δόξα Δράμας, αποτέλεσμα που έσβησε τις ελπίδες της Νίκης Βόλου για την απευθείας τριάδα, ο τεχνικός, Απόστολος Χαραλαμπίδης δήλωσε: ««Θέλαμε πάρα πολύ το παιχνίδι σήμερα για να διατηρήσουμε τις όποιες ελπίδες είχαμε για την τριάδα. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να το κερδίσουμε. Τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ, είχαμε την κατοχή και στα δύο ημίχρονα. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα με δέκα άτομα πίσω στην άμυνα.

Δεν έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές, κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια. Είμαι εδώ 13 αγωνιστικές, ζω αυτή την προσπάθεια και θέλω να τους ευχαριστήσω. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά το παιχνίδι το τελευταίο, με ψηλά το κεφάλι να μπούμε στα πλέι οφ και να διεκδικήσουμε εκεί. Να ευχαριστήσω τον κόσμο για την παρουσία του».

Για τα πλέι οφ είπε: «Θα κάνουμε σίγουρα ότι μπορούμε. Θέλουμε πάρα πολύ αυτή την άνοδο και για αυτόν τον κόσμο τον υπέροχο. Θα δώσουμε και την ψυχή μας για να το καταφέρουμε». 

Ο αμυντικός, Δημήτρης Σαμαράς δήλωσε: ««Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα, η οποία θα κλεινόταν καλά αμυντικά. Προσπαθήσαμε να τη διασπάσουμε δεν τα καταφέραμε στο μέγιστο. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ. Όπως φάνηκε και στο αποτέλεσμα δεν μπορέσαμε. Ένα μεγάλο μπράβο στους συμπαίκτες μου. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, ώστε να είμαστε έτοιμοι για τη διαδικασία των πλέι οφ».

Για την αλλαγή του: «Ένιωσα ένα τράβηγμα στη μέση. Δεν νομίζω να είναι κάτι σοβαρό».

Πηγή: sport7.gr

Last modified onΚυριακή, 19 Μάιος 2013 21:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep