Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τα έσοδα στο Δημόσιο»

Ο Στράτος Γιδόπουλος μίλησε για το κατασχετήριο που έφτασε στη Νίκη Βόλου.

Η εφορία ζητά από τους «κυανόλευκους» το ποσό των 736.521,74 με κατασχετήριο που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ και ο Στράτος Γιδόπουλος μίλησε στην ιστοσελίδα «sport7» για τη διαμάχη με τον Ανδρέα Πάτση, υποστηρίζοντας ότι όλα τα έσοδα της ομάδας θα τα παίρνει πλέον το Δημόσιο μέχρι να εξοφληθεί το χρέος.

Αναλυτικά ο Γιδόπουλος δήλωσε:

«Είχα ενημερώσει τον κ. Πάτση εμένα να μην μου το παίζει ξύπνιος. Ό,τι λεφτά έχω βάλει στη Νίκη θα τα εκχωρήσω στην εφορία. Μου έκανε και καταγγελία, ότι κάποιος του είπε ή άκουσε ότι είπαν, ότι θα βάλω μπράβους να τον χτυπήσουν. Έχουμε κάνει μηνύσεις μεταξύ μας. Επειδή αμφισβητεί λοιπόν ότι εγώ έχω βάλει αυτά τα λεφτά, τώρα θα δούμε αν τα έχω βάλει ή όχι. Αυτό σημαίνει πώς ότι χρήματα εισπράττει η Νίκη θα τα πάρει το δημόσιο μέχρι να εξοφληθεί το χρέος… Από αυτά που έχω βάλει εκεί από ταμειακές διευκολύνσεις. Τώρα λοιπόν αποδεικνύεται τι έχω βάλει και τι όχι στον κ. Πάτση. Ας βγει να πει οτι δεν έχω βάλει. Δεν μπορεί ο κ. Πάτσης να παίζει με μένα».

Μάλιστα ο κ. Γιδόπουλος υποστηρίζει οτι τα χρήματα τα οποίο έχει εκχωρήσει στην εφορία από ταμειακές διευκολύνσεις ξεπερνούν το 1.300.000 ευρώ...

Πηγή: sport7.gr

Last modified onΠαρασκευή, 17 Μάιος 2013 19:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep