Νέα κρίσιμη εβδομάδα

Η Σπάρτη καλείται ως την Παρασκευή (25/01) να πληρώσει χρέη. Απούσα από το Διαιτητικό, καμία έκδοση δελτίου.

Όση φιλότιμη προσπάθεια και αν κάνουν τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της Σπάρτης, αν δεν εξασφαλιστεί διοικητική σταθερότητα, η νέα σεζόν θα τη βρει σε ερασιτεχνικές κατηγορίες. Οι Βουδούρης, Νικόλαρος δήλωσαν ότι... ξαναέφυγαν, πιθανό να ανακοινώσουν ότι γυρνούν πάλι, όμως η ουσία είναι πως η ομάδα της Λακωνίας διανύει μία πολύ κρίσιμη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, ως την Παρασκευή (25/01) το βράδυ θα πρέπει να δοθούν τα χρήματα που έχουν διακανονιστεί προς τους ποδοσφαιριστές που έχουν στα χέρια τους αποφάσεις ενεργοποίησης ποινών. Ήδη η διοίκηση δεν ήταν συνεπής σε προηγούμενες καταβολές και οι πληροφορίες του FL News αναφέρουν ότι έτσι οι «κυανέρυθροι» κινδυνεύουν να δουν παίκτες να διεκδικούν εν τέλει όλα τα χρήματα και όχι με «ψαλίδια».

Όσο για τα αποκτήματα; Η διοίκηση μπορεί να διέρρεε ονόματα, αλλά για να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής θα πρέπει να εκδοθούν και τα δελτία τους. Αυτό έως τώρα δεν έχει γίνει, η ΠΑΕ θα πρέπει πρώτα να τακτοποιήσει οικονομικές εκκρεμότητες για να της δοθεί αυτή η δυνατότητα.

Την Τρίτη (22/01), εξάλλου, συζητήθηκε ενώπιον του Διαιτητικού Δικαστηρίου μία ακόμα υπόθεση ενεργοποίησης ποινών, αυτή του Θωμά Γραικού. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News που έδωσε το «παρών» στη διαδικασία, επιβεβαιώθηκε ότι δεν έχει γίνει καμία καταβολή στον ποδοσφαιριστή, ενώ - όπως πάντα - η ΠΑΕ ήταν απούσα.

Last modified onΤετάρτη, 23 Ιανουάριος 2019 00:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep