«Μου πρότειναν ανανέωση»

Ο Αντρέι Τσιόφου άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο παραμονής στη Σπάρτη.

Από τη Λιθουανία στη χώρα μας βρέθηκε ο Μολδαβός μέσος, Αντρέι Τσιόφου τον χειμώνα. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής έπαιξε σε 11 ματς πρωταθλήματος με τη Σπάρτη και σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «moldfootball.com» τόνισε ότι η ομάδα της Λακωνίας του έχει κάνει πρόταση ανανέωσης. Παρόλα αυτά δεν ξεκαθάρισε αν θα συνεχίσει και τόνισε ότι συνηθίζει να κάνει αλλαγές στην καριέρα του.

Ο Τσιόφου αναφέρθηκε στην παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα, τις δυσκολίες και χαρακτήρισε τη Β' Εθνική πιο οργανωμένη σε σχέση με τη Μολδαβία και τη Λιθουανία.

Πώς ήταν αυτοί οι μήνες στη Σπάρτη; Σε σχέση με το πρωτάθλημα της Λιθουανίας ήταν πιο εύκολα τα πράγματα ή πιο δύσκολα;

«Πέρασα καλά στη Σπάρτη. Σε σχέση με την προηγούμενη ομάδα, την Ατλάντας ήταν λίγο πιο δύσκολα, γιατί δεν μιλάω την ελληνική γλώσσα. Στη Λιθουανία όλοι ξέρουν και μιλούν ρώσικα. Είμαι, όμως ενθουσιασμένος με την εξέλιξή μου και την απόδοσή μου».

Πώς κρίνεις την πορεία της ομάδας και την παραμονή της στην κατηγορία;

«Το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό, γιατί η ομάδα σώθηκε για έναν πόντο. Ο ελάχιστος στόχος, όμως, η αποφυγή του υποβιβασμού επετεύχθη».

Πώς ανταποκρίθηκες στο ελληνικό πρωτάθλημα και ποιες οι διαφορές σε σχέση με αυτό στη Λιθουανία και τη Μολδαβία;

«Αρκετά καλά. Η δεύτερη κατηγορία στην Ελλάδα δείχνει πιο δυνατή, περισσότερο ανταγωνιστική και πιο οργανωμένη. Και οι άνθρωποι εδώ ζουν για το ποδόσφαιρο».

Τι σου αρέσει περισσότερο στην Ελλάδα; Πώς περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου; Έχει κάποια μέρη που προτιμάς να επισκέπτεσαι;

«Η φύση και τα ιστορικά μνημεία. Αυτό με χαλαρώνει και με βοηθά να ανακτώ τις δυνάμεις μου».

Last modified onΚυριακή, 03 Ιούνιος 2018 15:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep