Στην ΑΕΛ Μπαριέντος, Περντρέου

Κανένα ενδιαφέρον για τον Λούκας Πολέτο του Λεβαδειακού.

Την εξασφάλιση άδειας περιμένει η ΑΕΛ για να ανακοινώσει τις επόμενες μεταγραφές άνω των 25 χρόνων. Οι Βυσσινί έχουν επισημοποιήσει ως τώρα τη συμφωνία με τους Γιάννη Πασά, Τάσο Κρητικό, αλλά παράλληλα προχωρούν τον σχεδιασμό και έχουν κλείσει αρκετούς ποδοσφαιριστές. Τρεις εξ αυτών είναι οι Ζαν Πιέρ Μπαριέντος, Κλέτον Περντρέου και Άγγελος Οικονόμου.

Η συμφωνία με τον Οικονόμου έχει οριστικοποιηθεί εδώ και αρκετές ημέρες. Πρόκειται για τον 29χρονο μέσο που έμεινε ελεύθερος από τον Πανσερραϊκό (15 συμμετοχές) και στο παρελθόν έπαιξε σε Βέροια, Πλατανιά, Δόξα Δράμας και ΟΦΗ.

Ο 34χρονος Ουρουγουανός μέσος, Μπαριέντος έπαιζε τα 4 τελευταία χρόνια στον Βόλο. Πέρυσι είχε 17 παρουσίες, ενώ προηγουμένως φορούσε τη φανέλα της Ξάνθης. Θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στη Super League 2. Σε ό,τι αφορά στον Περντρέου, ο 29χρονος τερματοφύλακας είχε 20 συμμετοχες με τον Μακεδονικό την περσινή σεζόν.

Αντίθετα, από τους Βυσσινί προκύπτει ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Λούκας Πολέτο του Λεβαδειακού, για τον οποίο δημοσιεύματα ήθελαν να δίνουν μάχη Παναχαϊκή και ΑΕΛ.

Last modified onΔευτέρα, 24 Ιούνιος 2024 14:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep