«Αντί να παίξουν, κάνουν προσφυγές»

Πώς η Σπάρτη πήρε αναβολή στην εκδίκαση των προσφυγών των Ράντι, Τσιμότζι, Ράνου.

Χρόνο κέρδισε η Σπάρτη σε τρεις υποθέσεις που αφορούν σε προσφυγές ποδοσφαιριστών της. Τη Δευτέρα (07/05) είχε προγραμματιστεί στην Α' ΕΕΟΔ η συζήτηση των καταγγελιών των Ίμπαν Ράντι, Ταουόγκα Τσιμότζι, Αντώνη Ράνου, όμως ο νομικός της ΠΑΕ, Αργύρης Λίβας κατάφερε να πάρει αναβολή για τις 21 Μαΐου.

Το FL News ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που έδωσε το «παρών» στη συνεδρίαση της Α' ΕΕΟΔ και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ...

Η πρώτη υπόθεση ήταν αυτή του Ίμπαν Ράντι. Η εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠ, Άννα Νικολούση δεν συναίνεσε στην αναβολή, αλλά ο Λίβας σημείωσε: «Είναι στην κρίση σας κύριε πρόεδρε. Γίνεται προσπάθεια να τα βρουν. Οι αναβολές δίνονται για να τακτοποιούνται οι οφειλές. Και αν τις ομάδες τις πνίγουν, στο τέλος δεν παίρνει κανείς τίποτα και πάνε όλοι στην ευχή του Θεού και της Παναγίας...».

Το μέλος της Επιτροπής, Θανάσης Μακρυνιώτης απάντησε:

«Η ΠΑΕ Σπάρτη δεν παρίσταται σχεδόν ποτέ και δεν θα παραστεί. Να δώσουμε μία προθεσμία έως τις 21 Μαΐου και με ένα πρακτικό συμβιβασμού να τα βρουν. Κατά τα φαινόμενα θα δικαστεί ερήμην και η απόφαση θα βγει 10-15 Ιουνίου».

Ο Λίβας είπε:

«Το πρωτάθλημα θα αρχίσει Σεπτέμβριο. Αν οι ομάδες πνίγονται με την επιτήρηση δημιουργείται τεράστιο πρόβλημα. Ο ποδοσφαιριστής, είτε πάρει την απόφαση τώρα, είτε τον Αύγουστο το ίδιο πράγμα είναι. Η αναβολή είναι κίνητρο μήπως τα βρουν».

Η Νικολούση από την πλευρά της ενημέρωσε την έδρα ότι η ομάδα της Λακωνίας ενημέρωσε το πρωί της Δευτέρας (07/05) για την αναβολή και σημείωσε ότι δεν συναινεί, όμως η επιτροπή έκανε αποδεκτό το αίτημα της ΠΑΕ. Το ίδιο συνέβη και για την περίπτωση Τσιμότζι, όπου η Α' ΕΕΟΔ ενημερώθηκε πως γίνεται προσπάθεια συμβιβασμού.

Σε ό,τι αφορά στην περίπτωση του Ράνου, ο Λίβας κατέθεσε αίτημα αναβολής, που έγινε αποδεκτό και αυτό και είπε: «Αντί να πάνε να παίξουν οι ποδοσφαιριστές μήπως σωθεί η ομάδα, κάνουν προσφυγές και φεύγουν. Σηκώνω τα χέρια ψηλά. Έχει τόσες αγωνιστικές ακόμα...».

Last modified onΣάββατο, 12 Μάιος 2018 11:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep