Συμβιβασμός μόνο με Σιώπη

Εκδικάστηκαν οι προσφυγές των Παπαχρήστου, Ροβίθη κατά της Σπάρτης.

Ημέρα εκδίκασης τριών προσφυγών ήταν η Δευτέρα (24/07) για τη Σπάρτη. Και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, του μόνου ηλεκτρονικού μέσου ενημέρωσης που βρέθηκε στη διαδικασία, διακανονισμός επετεύχθη μόνο με τον Δημήτρη Σιώπη.

Για την υπόθεση του Τάσου Παπαχρήστου η νομική υπηρεσία του ΠΣΑΠ υποστήριξε ενώπιον της Α' ΕΕΟΔ πως: «Έχει ζητήσει δύο φορές αναβολή ο κύριος Νικόλαρος και δύο φορές είπα πως θα εξοφλήσει, αλλά έως τώρα αυτό δεν έχει συμβεί». Τι απάντησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Νικόλαρος; «Δεν δέχονται τη ρύθμιση. Τους είπε να δώσω μία προκαταβολή πριν το δικαστήριο και να κάνουμε διακανονισμό, αλλά μου είπαν ότι θα χάσουν τα λεφτά τους. Πρότεινα να δώσω μετρητά και μετά δύο δόσεις. Ο Σιώπης συμφώνησε, οι άλλοι δύο όχι».

«Από την προηγούμενη εκδίκαση έλεγε ο κύριος Νικόλαρος πως θα συμφωνήσουν», σημείωσε η νομική υπηρεσία του ΠΣΑΠ και τόνισε: «Επιβεβαιώνω ότι έχει συμφωνήσει ο Σιώπης». Για τον Παπαχρήστο ο πρόεδρος της ΠΑΕ υπογράμμισε πως: «Αν έβαζα έναν μισθό μία ημέρα πριν δεν θα μπορούσε να κάνει προσφυγή. Κατέθεσα 566 ευρώ, αλλά μετά δεν την απέσυρε». Σημειώνεται πως σύμφωνα με μάρτυρα, οι οφειλές προς τον Παπαχρήστο είναι 4.151 ευρώ, με την ΠΑΕ να καταθέτει υπόμνημα ως την Παρασκευή (28/07).

Η υπόθεση του Σιώπη αναβλήθηκε για τις 28 Αυγούστου με την προοπτική ότι έως τότε θα έχει εξοφληθεί, ενώ για τον Μανώλη Ροβίθη με τον οποίο δεν υπάρχει συμφωνία τονίστηκε από μάρτυρα του ΠΣΑΠ ότι του οφείλονται 2.650 ευρώ.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 26 Σεπτέμβριος 2017 01:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep