«Το καλύτερο στην κατηγορία»

Οι εμφανίσεις της Σπάρτης είναι για... 5άδα σύμφωνα με τον Σωτήρη Αντωνίου.

Καθολικά καλύτερη από τον Παναιγιάλειο ήταν η Σπάρτη όπως δήλωσε ο Σωτήρης Αντωνίου. Ο τεχνικός της ομάδας της Λακωνίας υποστήριξε ότι οι «κυανέρυθροι» το τελευταίο διάστημα παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία και ανέφερε:

«Θεωρώ ότι έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι από την ομάδα μου και νομίζω ότι γι' αυτό το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ. Είναι τόσο όμορφο, διότι ένα ματς στο οποίο είχαμε την καθολική υπεροχή, παίξαμε καταπληκτικό ποδόσφαιρο μέσα σε ένα λασπωμένο γήπεδο. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, 10-12 και νομίζω ότι το αποτέλεσμα μας αφήνει πολύ μεγάλη πίκρα, γιατί ήμασταν καθολικά καλύτεροι από τον αντίπαλο. Είχαμε πρεσαρίσματα, καλή κυκλοφορία...

Μια ομάδα που φάνηκε καθαρά ότι ήρθε να πάρει τον πόντο και τα κατάφερε. Μας έλειψε το γκολ και τίποτε άλλο. Η παρουσία της ομάδας ήταν καταπληκτική. Θεωρώ ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα είμαστε η ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία, δημιουργώντας εντός και εκτός έδρας πάρα πολλές φάσεις και μας αφήνει ικανοποιημένους όσον αφορά στην απόδοση. Το αποτέλεσμα δεν μας αφήνει ικανοποιημένους, γιατί σήμερα δικαιούμασταν όσο καμία άλλη φορά να πάρουμε το τρίποντο, γιατί τα παιδιά έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια.

Έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια πάρα πολλά και θα κοιτάξουμε να ξεκουραστούμε, γιατί έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, στον κόσμο που μας στήριξε από την αρχή μέχρι το τέλος, όμως δυστυχώς όταν η μπάλα δεν θέλει να μπει μέσα, δεν μπορείς να τα βάλεις με την τύχη».

Για τον στόχο της Σπάρτης και τις μεταγραφές:

«Αγωνιστικά το έχουμε δηλώσει από την αρχή ότι θέλουμε να μείνουμε στην κατηγορία. Γίνονται κάποιες κινήσεις από τη διοίκηση. Και σήμερα είχαμε πολλές ελλείψεις, παρόλα αυτά δεν φάνηκαν στον αγωνιστικό χώρο. Ο στόχος είναι η παραμονή, αλλά με την εικόνα που βγάζει η ομάδα στο γήπεδο είναι για εξάδα με οκτάδα».

Αν είχε ομοιότητες το ματς με αυτά του Κυπέλλου:

«Νομίζω ότι είχε ομοιότητες. Αν έμπαινε ένα γκολ νωρίς ίσως να είχε ξεφύγει το σκορ. Ο Παναιγιάλειος είναι σφιχτή ομάδα, τελευταία έχει πάρει θετικά αποτελέσματα και φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο ότι όταν κερδίζεις κόρνερ στο 93' και κάνεις καθυστερήσεις, ο πόντος είναι χρυσάφι».

Ο Δημήτρης Σιώπης είπε:

«Συγχαρητήρια στον Παναιγιάλειο. Μας αφήνει πικρή γεύση, γιατί ήμασταν πολύ καλοί σε όλη τη διάρκεια, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε σε έναν πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Κρατάμε την εμφάνιση. Συνεχίζουμε. Έχουμε έναν μαραθώνιο Τετάρτη - Κυριακή και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε ό,τι καλύτερο για την ομάδα».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL NEWS

Last modified onΤετάρτη, 18 Ιανουάριος 2017 20:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep