«Να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Ώθηση από τον κόσμο της Σπάρτης ζήτησε ο Αλέξανδρος Γκαλίτσιος

Με σκληρή δουλειά συνεχίζεται η προετοιμασία της Σπάρτης και ο Αλέξανδρος Γκαλίτσιος επισήμανε στο spartafc.gr πως στόχος είναι να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί σε ένα απαιτητικό πρωτάθλημα. Παράλληλα, ζήτησε την στήριξη των φίλων της ομάδας, αρχής γενομένης από το φιλικό με τον Ατρόμητο την Τετάρτη (24/8, 18:15).

«Έχουμε ξεκινήσει εδώ και τρεις εβδομάδες την προετοιμασία μας για τη νέα σεζόν, που θα μας βρει στο πρωτάθλημα της Football League. Δουλεύουμε σκληρά, σε καθημερινή βάση, με το τεχνικό επιτελείο, για να είμαστε ανταγωνιστικοί σε ένα τόσο απαιτητικό πρωτάθλημα όπως το φετινό. Ακολουθεί αύριο ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Ατρόμητου, που κατά την άποψη μου είναι μέσα στις πέντε καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Περιμένουμε τον κόσμο μας στο γήπεδο για να μας δώσει ώθηση και με την βοήθεια του να φτάσουμε σε νέες επιτυχίες στο μέλλον», ανέφερε ο 23χρονος αμυντικός.

Παράλληλα, από την Σπάρτη υπενθυμίζεται ότι: «Η γενική είσοδος για την αναμέτρηση της Τετάρτης (24/8, 18:15) έχει οριστεί στα 10€ και η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει την ημέρα του αγώνα από το εκδοτήριο του Δημοτικού Σταδίου, το οποίο θα ανοίξει στις 17:00. Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ υπενθυμίζει πως τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2016-2017 ισχύουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Οι κάτοχοι των νέων εισιτηρίων διαρκείας θα εισέρχονται με ονομαστική λίστα, που θα βρίσκεται στην πλαϊνή είσοδο του Δημοτικού Σταδίου Σπάρτης, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep