Δυνατό φιλικό με Ατρόμητο

Τον Ατρόμητο θα υποδεχτεί την Τετάρτη (24/8) η Σπάρτη, σε μια δυνατή φιλική αναμέτρηση

Τεστ για… σοβαρά συμπεράσματα θα δώσει η Σπάρτη την Τετάρτη (24/8, 18:15), καθώς θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο. Ο Σωτήρης Αντωνίου θα έχει την ευκαιρία να δει τους παίκτες του κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο, μεγαλύτερης κατηγορίας, αλλά και πιο έτοιμο. Την Πέμπτη οι Λάκωνες θα δώσουν νέο φιλικό στις 17:30 με τον νεοφώτιστο στη Γ' Εθνική ΑΟ Ζευγολατιού. Κατά τα άλλα, συνεχίζονται οι επαφές με παίκτες, καθώς η Σπάρτη θέλει ακόμα έναν τερματοφύλακα κι έναν επιθετικό για να συμπληρώσει το ρόστερ της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ ανακοινώνει την διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο του βασικού σταδίου προετοιμασίας που πραγματοποιεί. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης με ώρα έναρξης 18:15. Η τιμή του εισιτηρίου για την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι 10 €. Μια μέρα αργότερα και συγκεκριμένα την Πέμπτη 25 Αυγούστου, θα διεξαχθεί η φιλική αναμέτρηση με τον ΑΟ Ζευγολατιού στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, με ώρα έναρξης 17:30. Η τιμή του εισιτηρίου για τον αγώνα της Πέμπτης θα είναι 5 €».

* Σε νεότερη ενημέρωσή της για το τεστ με τον Ατρόμητο η Σπάρτη έκανε γνωστά τα εξής: «Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ θα φιλοξενήσει την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016 τον Ατρόμητο, σε φιλική αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης, με ώρα έναρξης 18:15. Η γενική είσοδος για την συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει οριστεί στα 10€ και η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει την Τετάρτη από το εκδοτήριο του Δημοτικού Σταδίου, το οποίο θα ανοίξει στις 17:00.

Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ υπενθυμίζει πως τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2016-2017 ισχύουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Οι κάτοχοι των νέων εισιτηρίων διαρκείας θα εισέρχονται με ονομαστική λίστα, που θα βρίσκεται στην πλαϊνή είσοδο του Δημοτικού Σταδίου Σπάρτης, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας».

Last modified onΔευτέρα, 22 Αύγουστος 2016 15:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep