Έμειναν άλλοι δύο Χαλάστρα

Ο Καμπανιακός ανανέωσε με τους Γαρύφαλλο, Παπαστεριανό.

Ανανεώσεων συνέχεια στον Καμπανιακό. Η ομάδα της Χαλάστρας έκανε γνωστό ότι συμφώνησε με τους Άγγελο Παπαστεριανό, Γιώργο Γαρύφαλλο, οι οποίοι θα φορούν τα κόκκινα για μία ακόμα χρονιά. Αναλυτικά:

«Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση των έξι ανανεώσεων προστίθενται άλλες δύο σήμερα για τον Σύλλογο της Χαλάστρας. Άγγελος Παπαστεριανός και Γιώργος Γαρύφαλλος θα συνεχίσουν να φοράνε τη φανέλα του Καμπανιακού και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Η Διοίκηση του Συλλόγου ήρθε σε συμφωνία με τους δύο έμπειρους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι εντάχθηκαν στο ρόστερ των Κόκκινων το περσινό καλοκαίρι και πρωταγωνίστησαν στην επιτυχημένη προσπάθεια της ομάδας να παραμείνει στην Super League 2.

Στο φετινό ρόστερ θα συνεχίζουν να είναι και οι Κασαπίδης, Παπακωνσταντίνου, Φροσύνης, Καλπακίδης και Παντελής με τους τρεις πρώτους να έχουν υπογράψει πέρσι διετές συμβόλαιο και τους δύο τελευταίους τριετές με τους Κόκκινους της Χαλάστρας. Διοίκηση και Τεχνικό Team του Καμπανιακού συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς τις επαφές τους τόσο με ποδοσφαιριστές που ήταν πέρσι στο ρόστερ όσο και με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξουν νέες ανακοινώσεις».

Last modified onΠαρασκευή, 05 Ιούλιος 2024 18:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep