«Η Αναγέννηση είσαι εσύ»

Ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στην Αναγέννηση Καρδίτσας και η εγγραφή μελών

Την έμπρακτη στήριξη των φίλων της ζητά η Αναγέννηση Καρδίτσας, μέσω της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας και της εγγραφής μελών, που ξεκίνησε την Πέμπτη (28/7). Με το σύνθημα «η Αναγέννηση είσαι εσύ», η διοίκηση ζητά από τον κόσμο την στήριξη της νέας προσπάθειας. Από την κίνηση των διαρκείας θα κριθούν πολλά για τον σχεδιασμό της ομάδας, γι’ αυτό ζητείται να πωληθούν όσο το δυνατόν περισσότερα εισιτήρια ως τις 20 Αυγούστου, όπου η ΑΣΑ έχει πολλές υποχρεώσεις να καλύψει, ενώ μετά από αυτή την ημερομηνία θα υπάρξει αύξηση τιμών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Αναγέννηση ανακοινώνει ότι ξεκίνησε και επίσημα, η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας και οι εγγραφές μελών που συνεχίζονται για έκτη συνεχόμενη χρονιά.

Πρόκειται για μια εκστρατεία ενίσχυσης του Συλλόγου μας που είναι κεφαλαιώδους σημασίας για τη συνοχή και την υπόστασή του ενόψει της νέας σεζόν. Από τον αριθμό διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας θα κριθούν πάρα πολλά και είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαίο ο κόσμος ν' ανταποκριθεί και να στηρίξει το εγχείρημα. Το σύνθημα της φετινής εκστρατείας για τις κάρτες διαρκείας (θα κυκλοφορήσει σε λίγες ώρες και το καθιερωμένο ευρηματικό και διαφορετικό κάθε φορά σποτ), είναι άλλωστε ενδεικτικό της φιλοσοφίας που διέπει την Αναγέννηση τα τελευταία χρόνια

"Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ..."

Οι τιμές είναι φυσικά προσαρμοσμένες στην κοινωνική και οικονομική κατάσταση που επικρατεί. Μάλιστα φέτος για πρώτη φορά η ομάδα έχει αποκτήσει ειδικό μηχάνημα για τις τράπεζες ώστε να μπορεί ο φίλαθλος να πληρώνει με δόσεις το εισιτήριό του.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας έχουν ως εξής

ΘΥΡΑ 2 - 140 ευρώ
ΘΥΡΑ 1 & 3 - 120 ευρω
ΠΕΤΑΛΟ - 70 ευρώ
ΜΑΘΗΤΙΚΑ (ηλικίας μέχρι 17 ετών) - 50 ευρώ
Στα διαρκείας των 140 και 120 ευρώ, θα υπάρχει έκπτωση 20 ευρώ για όσους θα εγγραφούν και μέλη στον Α.Σ.

ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Παρακαλούμε τους φιλάθλους να προμηθευτούν την κάρτα διαρκείας μέχρι τις 20 Αυγούστου το αργότερο καθώς αυτό είναι και το πιο κρίσιμο και δύσκολο διάστημα της ομάδας μας για ν' ανταποκριθεί στις υψηλές οικονομικές απαιτήσεις. Ενα διάστημα με απίστευτα έξοδα και υποχρεώσεις καθώς δεν υπάρχει δραστηριότητα.

Αδειοδοτήσεις, παράβολα συμμετοχής σε πρωτάθλημα και κύπελλο, πρόστιμα ΕΠΟ, έκδοση δελτίων, ΠΣΑΠ, μισθοδοσία, λειτουργικά έξοδα ομάδας. Σε όλα αυτά η Αναγέννηση τα τελευταία πέντε χρόνια ανταποκρίνεται χάρη στην οικονομική θυσία συγκεκριμένων ανθρώπων και κυρίως του προέδρου Βασίλη Μπούρμπου, με θαυμαστό τρόπο διατηρώντας μια εξαιρετική εικόνα.

Οι τιμές μετά τις 20 Αυγούστου θα αυξηθούν.
Πληροφορίες - κρατήσεις στο τηλ. 2441070174.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΕΛΩΝ

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά, το εγχείρημα (πρωτοφανές σε τέτοια διάρκεια στην Ελλάδα) που καθιέρωσε η Αναγέννηση με τις εγγραφές μελών και τη θωράκιση του συλλόγου, συνεχίζεται. Η ετήσια συνδρομή θα είναι στα 50 ευρώ όπως καθιερώθηκε στην Γενική Συνέλευση του Οκτωβρίου του 2011.

Τα ονόματα όλων των μελών θα αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας όπως κάθε χρόνο. Τα προνόμια των μελών είναι σύμφωνα με το κατασταστικό η συμμετοχή στις Γενικές Συνελεύσεις, η εκλογή διοικητικών συμβουλίων ή και η συμμετοχή σ' αυτά. Επίσης οι εκπτώσεις στα εισιτήρια διαρκείας, αλλά και άλλες εκπλήξεις που ετοιμάζει φέτος η ομάδα και θ' ανακοινωθούν προσεχώς.

Ας μην ξεχνάμε πως μέσα απ' αυτή την μαζική και δημοκρατική διαδικασία, η Αναγέννηση λειτουργώντας ενιαία κι αδιαίρετα, είναι ο μοναδικός σύλλογος που στα δύσκολα χρόνια που διανύουμε, κατάφερε να χτίσει ΜΟΝΟΣ του προπονητικό κέντρο το οποίο ήδη φιλοξενεί τη δραστηριότητα όλων των τμημάτων και αναβαθμίζεται συνεχώς!

Πληροφορίες - Εγγραφές στα γραφεία της Αναγέννησης στην Κεντρική Πλατεία, τηλ. 2441070174.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΥΣ

Για τους ξενιτεμένους χιλιάδες Αναγεννησιώτες που θέλουν να εγγραφούν μέλη μπορούν να το κάνουν μέσω ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ στον παρακάτω λογαριασμό:

368/471012-62
IBAN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
GR68 0110 3680 0000 3684 7101 262
ΚΩΔ. SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ - BIC
ETHNGRAA

Καλούμε όλους τους φιλάθλους της Αναγέννησης να ανταποκριθούν στην μεγάλη προσπάθεια και να θωρακίσουν την ομάδα μας που για μία ακόμη φορά θα προσπαθήσει να εκπροσωπήσει επάξια στα πέρατα της χώρας την περιοχή μας συνεχίζοντας να γράφει ιστορία...

Last modified onΠέμπτη, 28 Ιούλιος 2016 14:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep