Εργομετρικά στην Καρδίτσα

Εργομετρικές εξετάσεις έκαναν οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Καρδίτσας το πρωί της Τετάρτης (27/7). Εργομετρικές εξετάσεις έκαναν οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Καρδίτσας το πρωί της Τετάρτης (27/7).

Ημέρα εξετάσεων ήταν η Τετάρτη (27/7) για τους ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Καρδίτσας, αφού το πρώτο γκρουπ πέρασε τα εργομετρικά τεστ και τις επόμενες ημέρες ακολουθούν τα υπόλοιπα.

Οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης μπαίνουν σε ρυθμούς προετοιμασίας με τις κλασικές μετρτήσεις των εργομετρικών πριν μπουν στις σκληρές προπονήσεις της φυσικής κατάστασης. Το πρώτο γκρουπ ήδη πέρασε την Τετάρτη το πρωί από τα καρδιολογικά τεστ ώστε το τεχνικό επιτελείο να έχει στα χέρια του τους φακέλους και να διαμορφώσει ανάλογα το πρόγραμμα των επόμενων εβδομάδων. Οι εξετάσεις έγινα στο ιατρείο του καρδιολόγου Νίκου Μιχαλάκη. Αύριο Πέμπτη (28/7) είναι η σειρά του δεύτερου γκρούπ, ενώ θα ξεκινήσουν και οι ιατρικές εξετάσεις στο πολυδιαγνωστικό ιατρικό κέντρο EUROMEDICA με το οποίο συνεργάζεται επι σειρά ετών η ομάδα. 

Last modified onΔευτέρα, 22 Αύγουστος 2016 02:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep