Αποφασίζει ο Μάγγος

Ο Γιάννης Μάγγος θα πρέπει να αποφασίσει μέχρι την Κυριακή για τους παίκτες που δοκιμάζονται από την Γ' Εθνική, αλλά και τους Νέους της Αναγέννησης Καρδίτσας. Ο Γιάννης Μάγγος θα πρέπει να αποφασίσει μέχρι την Κυριακή για τους παίκτες που δοκιμάζονται από την Γ' Εθνική, αλλά και τους Νέους της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Μέχρι την Κυριακή θα συμμετάσχουν στις προπονήσεις της Αναγέννησης Καρδίτσας οι έξι ποδοσφαιριστές που προέρχονται από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η διαδικασία των δοκιμών στην Αναγέννηση Καρδίτσας θα κρατήσει μέχρι την Κυριακή και μετά ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Μάγγος, θα πρέπει να αποφασίσει ποιοι από τους ποδοσφαιριστές που κάνουν προπονήσεις με την ομάδα θα παραμείνουν για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Πρόκειται για έξι παίκτες που παρακολουθούσαν την τελευταία σεζόν οι άνθρωποι της ομάδας και προέρχονται από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Είναι νεαροί παίκτες που έδωσαν τα πρώτα δείγματα γραφής στα εσωτερικά διπλά, αλλά σίγουρα δεν μπορούν να υπογράψουν όλοι επαγγελματικά συμβόλαια.

Ο Γιάννης Μάγγος βγάζει το πρόγραμμα και την αποστολή για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και φυσικά όλα θα πρέπει να έχουν κλείσει στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Για αυτό το λόγο τα ίδια περιθώρια έχουν και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων που συμμετάσχουν στο πρόγραμμα και θα πρέπει να βγάλουν τα συμπεράσματα και για εκείνους μέχρι το τέλος της εβδομάδας.  

Last modified onΔευτέρα, 22 Αύγουστος 2016 02:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep