Η ΑΕΛ 2-0 στα Φάρσαλα

Η ΑΕΛ επικράτησε με 2-0 στα Φάρσαλα με αντίπαλο τον Αχιλλέα. Η ΑΕΛ επικράτησε με 2-0 στα Φάρσαλα με αντίπαλο τον Αχιλλέα.

Από το ημίωρο η ομάδα της Λάρισας καθάρισε το φιλικό με τον Αχιλλέα Φαρσάλων και πήρε τη νίκη με 2-0.

Σε ένα ματς που ο τεχνικός της ΑΕΛ, Ράτκο Ντόστανιτς, έκανε πολλές δοκιμές, η ΑΕΛ ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, προηγήθηκε με τον Μπουντόπουλο στο 2ο λεπτό και έκανε το 2-0 με τον Πάτο στο 31ο λεπτό. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της ΑΕΛ έδειξαν να ανταποκρίνονται στα πειράματα του Ντόστανιτς και συνδύασαν τις τακτικές δοκιμές με τις ευκαιρίες και την αποτελεσματικότητα με τα δύο τους γκολ.

ΤΑ ΓΚΟΛ

2' ο Μπουντόπουλος απέφυγε με πολύ όμορφη προσποίηση τον Καραμπούζη και με σουτ με πολλά… φάλτσα έστειλε την μπάλα στον ουρανό των διχτύων του Κουτσουκέρα.

31' Ο Ροβίθης μετά από όμορφη ατομική ενέργεια από τα δεξιά γύρισε παράλληλα στην εστία, στον Πάτο, ο οποίος από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 0 – 2.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Γιάννης Μπουρνάκας): Κουτσοκέρας, Οικονόμου, Καραμπούζης, Φιλιππούλης, Τσιανάκας, Νεμπεγλέρας, Γρηγορίου, Μπλατσέρης, Κουρούμαλος, Μαλάκος, Βούλγαρης.

Αγωνίστηκαν και οι: Γκιγκούδης, Σακελλαρίου, Τσούλης, Τλούπας, Πατσιούρας, Τσετιροκλής, Κομισόπουλος, Ζαγγανάς, Αντωνιάδης, Αναγνώστης, Ξυνογαλάς, Κατσανάκης

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Πατσογιώργος, Μασούρας, Μονιάκης, Σουλιώτης, Μανακούσιος, Χάμος, Οικονομόπουλος, Μπουντόπουλος, Λαμπρόπουλος, Πάτο, Ροβίθης.

Αγωνίστηκαν και οι: Καβουσάκης, Κοντοχρήστος, Κομεσίδης, Ουρτάδο, Αναστασόπουλος, Χοτζάλι, Καμπλιώνης, Νικολακάκης, Γιοβάνοβιτς, Μπανούσης.

 

Last modified onΤετάρτη, 26 Αύγουστος 2015 21:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep