Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Απογοητευτική ΑΕΛ στην Τρίπολη

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments
Απογοητευτική ΑΕΛ στην Τρίπολη 1

Η ΑΕΛ δεν μπήκε ποτέ στον ρυθμό του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και αποκλείστηκε (4-1) από τη συνέχεια του Κυπέλλου.

Οι Θεσσαλοί μετά το 0-0 του AEL FC Arena γνώριζαν ότι στο ματς του Σαββάτου (22/12) με τους Αρκάδες όφειλαν να βρουν δίχτυα για να έχουν ελπίδες πρόκρισης στους «16» του θεσμού. Ωστόσο, έδειξαν ότι μάλλον είχαν το μυαλό τους στις διακοπές των Χριστουγέννων και έφυγαν από την Τρίπολη με το βαρύ 4-1.

Στο 13’ ο Ναβάρο μετά από ασίστ του Έγκον άνοιξε το σκορ και το δεύτερο γκολ ήρθε σε ένα κομβικό σημείο, στο 45’. Ο Έγκον εκτέλεσε κόρνερ, ο Καλαντζής έπιασε κεφαλιά και η μπάλα αφού βρήκε στην πλάτη του Καραγεωργίου κατέληξε στα δίχτυα του Σέρεμετ. Πέντε λεπτά μετά ήταν η σειρά του Ράγιος να σκοράρει και στο 78’ ο Καλαντζής μετά από ασίστ του Ναβάρο ανέβασε τον δείκτη στο 4-0. Το 4-1 διαμόρφωσε ο πρώην άσος των γηπεδούχων, Φρανκού.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Μπαντής, Τσαμπούρης, Φορμίκα, Μπαρτολίνι, Κουρμπέλης, Αλβάρεζ (78' Κωστούλας), Καλαντζής (78' Περόνε), Ράγιος (60' Πιπίνης), Ντε Μπλάσις, Έγκον, Ναβάρο.

ΑΕΛ: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σκόνδρας, Γκαλίτσιος, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Πονσέ, Τσιάρας (46' Ζεκίνια), Χασομέρης (46' Ζουρούδης), Δεινόπαππας (63' Φρανκού), Τσιμπάμπα.

Διαιτητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών)

Βοηθοί: Τσολάκης (Αθηνών), Κοντίζας (Πειραιά)

Last modified onΚυριακή, 23 Δεκέμβριος 2012 01:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep