Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ραπτάκης: «Ζήτησα να φύγω»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Ο αμυντικός της ΑΕΛ, Δημήτρης Ραπτάκης τόνισε για μία ακόμα φορά ότι πρέπει να λύσει το συμβόλαιό του.

Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες να αγωνιστεί ξανά με τους Θεσσαλούς ο 24χρονος αμυντικός. Όπως τόνισε ο ίδιος στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Λάρισας, για να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει πρέπει να μείνει στην Κρήτη και σημείωσε ότι συζητά για τη λύση του συμβολαίου του.

Αναλυτικά ο Ραπτάκης τόνισε:

«Ενημέρωσα την ΠΑΕ πως κάποια οικογενειακά προβλήματα με ανάγκαζαν να βρεθώ κοντά στην οικογένειά μου. Πίστευα πως αυτά θα λυθούν άμεσα, αλλά ερχόμενος στην Κρήτη διαπίστωσα πως δυστυχώς θέλουν περισσότερο χρόνο για να λυθούν. Δεν θα μπορώ να βρίσκομαι στη Λάρισα ούτε με το τέλος της άδειας που μου δόθηκε και θα πρέπει να μείνω για αρκετό καιρό στην Κρήτη. Έχω συνεχή επικοινωνία με την ΠΑΕ και ζήτησα να λυθεί το συμβόλαιό μου. Η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα και δεν θα πρέπει να σταθεί στο συμβόλαιο, αλλά να δει την ενίσχυσή της.

Το συμβόλαιό μου δεν έχει λυθεί ακόμη, το συζητάμε. Εξελίξεις θα υπάρχουν από την επόμενη εβδομάδα, καθώς η ομάδα έχει μπροστά της ένα σημαντικό ματς.

Μέχρι στιγμής δεν έχω μιλήσει με καμία ομάδα. Από εκεί και πέρα θα πρέπει κάποια στιγμή να το κάνω για οικονομικούς, βιοποριστικούς λόγους. Πρώτα όμως θα ξεκαθαρίσει το θέμα με την ΑΕΛ και μετά θα κάνω οποιαδήποτε κουβέντα».

Last modified onΠαρασκευή, 21 Δεκέμβριος 2012 18:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep