«Ντροπή και αίσχος…» (photo)

Θλιβερούς και κατώτερους των περιστάσεων χαρακτηρίζουν τους ιθύνοντες του δήμου Καρδίτσας οι διοικούντες την Αναγέννηση

Η αγανάκτηση, η δυσαρέσκεια και η οργή ξεχειλίζουν στις τάξεις της Αναγέννησης Καρδίτσας. Οι διοικούντες την ομάδα με αφορμή την απειλή του Δήμου πως θα κλείσει το ΑΦΜ της ΠΑΕ, τοποθετήθηκαν εκ νέου. Μετά την ανακοίνωση της Δευτέρας (22/6), η ΑΣΑ επανέρχεται με νέα τοποθέτηση την Τρίτη (23/6) όπου βάλλει ξανά κατά του δήμου Καρδίτσας, ενώ έχει ήδη προγραμματιστεί διοικητικό συμβούλιο για την ίδια ημέρα.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Θλιβεροί και κατώτεροι των περιστάσεων και των αναγκών αυτής της περιοχής αποδεικνύονται οι υπεύθυνοι του Δήμου Καρδίτσας για άλλη μια φορά! Η απαράδεκτη αντιμετώπιση της Αναγέννησης δεν είναι βέβαια τωρινό φαινόμενο, είναι διαχρονικό, διαπαραταξιακό και διακομματικό από τη Δημοτική Αρχή! Τώρα όμως έχει ξεπεραστεί κάθε προηγούμενο!

Σε μια επίδειξη αναλγησίας και αδιαφορίας για την προσφορά της ομάδας που διαφήμισε ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ στο Πανελλήνιο την πόλη οι υπεύθυνοι του Δήμου και του ΔΟΠΑΚ απέστειλαν πριν από λίγες ώρες προειδοποίηση στην διοίκηση της Αναγέννησης ότι θα σφραγίσουν το ΑΦΜ της ομάδας!!! Κι αυτό με την πρόφαση και την απαράδεκτη αξίωση ότι η τελευταία χρωστάει τις εκκαθαρίσεις!

Όπως έχει γίνει γνωστό με κάθε τρόπο η Αναγέννηση όχι μόνο δεν χρωστάει ευρώ στον ΕΡΕΙΠΩΜΕΝΟ και ΘΛΙΒΕΡΟ χώρο που κατ αυθαιρεσία ονομάζεται Δημοτικό Στάδιο, αλλά μπορεί να διεκδικήσει απολεσθέντα κέρδη!!! Καταρχήν οι εκκαθαρίσεις που είναι στις 30.000 ευρώ έχουν ΥΠΕΡΚΑΛΥΦΘΕΙ με τα έξοδα που έχει κάνει η ομάδα για να βελτιώσει αυτόν τον άθλιο χώρο και να τον καταστήσει λειτουργικό.

Το γεγονός ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΔΟΤΗΡΙΟ εισιτηρίων καταδεικνύει την ΚΑΤΑΝΤΙΑ των φορέων και της Δημοτικής Αρχής και είναι ΜΙΑ ΝΤΡΟΠΗ για την πόλη!!! Η Αναγέννηση με δικά της έξοδα έστησε κοντέινερ στο αθλητικό πάρκο για να εξυπηρετούνται οι φίλαθλοι!!! Έχουμε γράψει πολλές φορές πόσα χρήματα έχει ξοδέψει η Αναγέννηση και για ν' ακριβολογούμε οι άνθρωποι που την υπηρέτησαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Μέχρι και τη θέρμανση ανέλαβαν γιατί ο Δήμος με τη διαχρονική του... "δράση"  δεν ήταν σε θέση να διασφαλίσει ένα μπετόνι πετρέλαιο αφού χρωστάει σε όποιον μιλάει ελληνικά!!! Κι αντί να εκτιμήσουν αυτή την προσφορά των ανθρώπων της Αναγέννησης και να κάνουν αυτό που κάνουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ζητάνε και τα ρέστα.

Το θέμα δεν είναι οικονομικό για τη διοίκηση της Αναγέννησης. Έχουν άλλωστε ξοδευτεί πολύ περισσότερα από τα 30.000 ευρώ από τις τσέπες των Καρδιτσιωτών που διοικούν για να φθάσει ο σύλλογος σ' αυτά τα απίστευτα επιτεύγματα. Είναι όμως ηθικό!!! Είναι ένα αίσχος που δεν μπορούν να το ανεχθούν.

Ο Δήμος δεν μπήκε στον κόπο να στείλει ένα συγχαρητήριο τηλεγράφημα για την ομάδα. Ούτε ο ΔΟΠΑΚ. Και το μόνο που έστειλαν ήταν απειλές για κλείσιμο του ΑΦΜ. Να το κλείσετε λοιπόν για να γραφτείτε στην ιστορία της Καρδίτσας!!!! Στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο θα συζητηθεί το θέμα και αναμένεται καυστική και συντονισμένη αντίδραση της ομάδας. Ντροπή και αίσχος...».

Δείτε τη φωτογραφία όπου φαίνεται το έγγραφο που έστειλε ο Δήμος:

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep