«Οι πόρτες είναι ορθάνοιχτες…»

Ανοικτή πρόσκληση προς κάθε ενδιαφερόμενο απηύθυνε ο πρόεδρος της Αναγέννησης Καρδίτσας, Βασίλης Μπούρμπος

Κάλεσμα σε όσους έχουν τη δυνατότητα και τη διάθεση να βοηθήσουν ή ακόμη και να αναλάβουν την Αναγέννηση Καρδίτσας απηύθυνε ο Βασίλης Μπούρμπος. Ο πρόεδρος της ΑΣΑ με προσωπική του δήλωση εξέφρασε αφενός την ικανοποίησή του για την επίτευξη του στόχου της παραμονής κι αφετέρου τον έντονο προβληματισμό του για την απουσία στήριξης από τους φορείς της περιοχής.

Αναλυτικά μετά το τέλος του διοικητικού συμβουλίου που συνεδρίασε το βράδυ της Τρίτης (23/6) ανέφερε: «Η χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για άλλη μια φορά. Θέλω να πω με τη σειρά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους έτρεξαν και στήριξαν αυτή την προσπάθεια η οποία, μέσα σε συνθήκες απερίγραπτα δύσκολες, οδήγησε στην διατήρηση της Αναγέννησης στο προσκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η ομάδα μας και φέτος κατέκτησε τον θαυμασμό, τον σεβασμό και την αναγνώριση στο πανελλήνιο και είμαστε υπερήφανοι.

Δεν κρύβω τον προβληματισμό μου και την απογοήτευσή μου για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε αυτή η προσπάθεια από κάποιους που ήταν μόνιμα απέναντι και ιδιαίτερα στις δύσκολες περιόδους. Όχι μόνο δεν συνεισέφεραν, αλλά το μόνο που έκαναν ήταν να βάλουν συνεχώς εναντίον της. Δεν μιλάω για την καλοπροαίρετη κριτική που ήταν αποδεκτή και χρήσιμη, αλλά για τις τρικλοποδιές και την αποδόμηση που επιχειρήθηκε ουκ ολίγες φορές από το περασμένο καλοκαίρι μέχρι και λίγο πριν τον τελευταίο αγώνα των play out. Στους συγκεκριμένους δώσαμε την απάντηση με πράξεις κι όχι με λόγια.

Αποδείξαμε για άλλη μια φορά πως μπορούμε έστω και μ' αυτά τα ανυπέρβλητα εμπόδια που ορθώθηκαν μπροστά μας. Με αμέριστη εμπιστοσύνη στο ποδοσφαιρικό τμήμα, με συνοχή με καθημερινή ενασχόληση και πάθος για όλα τα ζητήματα της ομάδας. Κλείνουμε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Δυστυχώς η συμπαράσταση που είχαμε σ' αυτό το εγχείρημα ήταν για τις δυνατότητες ενός μεγάλου Νομού είναι απογοητευτική και θα παρουσιαστεί με κάθε λεπτομέρεια στον διοικητικό απολογισμό.

Τα νούμερα των διαρκείας, των μετοχών, των εισιτηρίων, των μελών αλλά και γενικότερα της συμμετοχής στις δράσεις της ομάδας, ήταν τραγικά. Να μην μιλήσω για την ανύπαρκτη συμπαράσταση (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) των φορέων. Παρόλα αυτά δεν το βάλαμε κάτω και προσπαθήσαμε με ρεαλισμό να χτίσουμε μια ομάδα που ενώ υστερούσε υποτίθεται σε “μπάτζετ”, ήταν από τις πιο συνεπείς σε όλους και φυσικά ξεπέρασε και σε αγωνιστικό επίπεδο τις περισσότερες αφού τερμάτισε έκτη στο πρωτάθλημα!

Η επόμενη μέρα μέσα σ' ένα περιβάλλον πολύ δύσκολο και εντός περιοχής, είναι δύσκολη. Ποτέ δεν ήταν εύκολη όμως... Όπως συμβαίνει από την πρώτη μέρα ενασχόλησης με την Αναγέννηση, έτσι και τώρα έγκαιρα με το κλείσιμο της σεζόν, καλώ εκ μέρους και όλης της διοίκησης τους Αναγεννησιώτες και κυρίως εκείνους που έχουν τις δυνατότητες να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέσα σ' ένα εύλογο χρονικό ορίζοντα και συγκεκριμένα μέχρι τις 3 Ιουλίου.

Οι πόρτες όπως πάντα, έτσι και τώρα είναι ορθάνοιχτες. Να ενημερωθούν λεπτομερώς για την εικόνα της ομάδας που είναι κρυστάλλινη, να συμμετέχουν ή και ν' αναλάβουν εξολοκλήρου τις τύχες της για να την πάνε ακόμη καλύτερα. Το ενδιαφέρον δεν φαίνεται με τις κουβέντες στα καφενεία αλλά με τις πράξεις ευθύνης επίσημα και με ονοματεπώνυμο. Καλώ, λοιπόν, τους Αναγεννησιώτες που έχουν όραμα και διάθεση, να προσέλθουν και να τα εκφράσουν ώστε η επόμενη μέρα της ομάδας να είναι ακόμη καλύτερη...».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep