Απειλές για το ΑΦΜ!

Βολές της Αναγέννησης Καρδίτσας προς τον Δήμο.

Επίθεση στον Δήμο Καρδίτσας εξαπέλυσε η Αναγέννηση Καρδίτσας με αφορμή την πληροφόρηση που έχει και η οποία αναφέρει ότι αυτός ετοιμάζεται να σφραγίσει το ΑΦΜ της ΠΑΕ με πρόφαση τις εκκαθαρίσεις που δήθεν χρωστούν οι «κιτρινόμαυροι». Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Η τελευταία πληροφορία που έφθασε στην διοίκηση της Αναγέννησης είναι ότι ο Δήμος Καρδίτσας ετοιμάζεται να σφραγίσει το ΑΦΜ της ομάδας για ν’ αναστείλει τη λειτουργία της ΠΑΕ με πρόφαση τις εκκαθαρίσεις που δήθεν χρωστάει η Αναγέννηση! Ενα ποσό της τάξεως των 30.000 ευρώ το οποίο η ομάδα το έχει ΠΡΟΚΑΤΑΒΑΛΕΙ με έργα που έκανε η ίδια στο γήπεδο!

- Με το κοντέϊνερ που έστησε στο αθλητικό πάρκο με δικά της έξοδα γιατί το Στάδιο εν έτη 2015 δεν διαθέτει εκδοτήρια εισιτηρίων (!!!)
- Με τα λιπάσματα και τη συνεχή φροντίδα του χλοοτάπητα για την προπέρσινη και περσινή χρονιά
- Με τα έργα στα αποδυτήρια του Σταδίου και την αναβάθμισή τους σε σύγχρονα...
- Με την ανάληψη των εξόδων για τη θέρμανση.
- Με τα συνεχή έργα στις εξέδρες για τα κιγκλιδώματα σύμφωνα με τις επιταγές της αστυνομίας για να πάρει άδεια το ερείπιο που το ονομάζουμε Στάδιο!
-Με απολεσθέντα κέρδη απο την μή λειτουργία κυλικείου της ομάδας την ώρα των αγώνων της...

Ολα αυτά είναι πολύ περισσότερα απο 30.000 ευρώ και το εξωφρενικό είναι ότι ο Δήμος δεν υλοποιήσει την υπόσχεσή του για μια κοινωνική χορηγία ώστε να ισοψηφισθεί το ποσό! Προσέξτε, όχι να χαρίσει κάτι στην Αναγέννηση, αλλά να μην ζητάει και τα ρέστα ώστε να μην έχουν και ευθύνες οι άνθρωποι στο ΔΟΠΑΚ.

ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ
Εδώ και λίγες ημέρες έχουμε γνωστοποιήσει την πρόθεση των διοικούντων να αποχωρήσουν με τη λήξη της περιόδου απο τα ηνία της ομάδας δρομολογώντας όσο μπορούν με τις δυνάμεις τους τις συνθήκες για να αναλάβουν οι επόμενοι. Οι... πολλοί ενδιαφερόμενοι της περιοχής! Τέτοιες κινήσεις όπως αυτή που έγινε με το Δήμο συμβάλλουν ακόμη περισσότερο ώστε να μην μείνει ούτε ένα ψίγμα διάθεσης για παραμονή!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Την Τρίτη το βράδυ η διοίκηση της Αναγέννησης έχει έκτακτο συμβούλιο περι του θέματος (αλλά και άλλων που αφορούν στο κλείσιμο της σεζόν) και αναμένεται καυστικότατη αντίδραση προς πάσα κατεύθυνση...».

Last modified onΔευτέρα, 22 Ιούνιος 2015 21:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep