Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Να γεμίσουμε το γήπεδο»

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης θεωρεί ότι η Football League θα είναι συναρπαστική Ο Παναγιώτης Διλμπέρης θεωρεί ότι η Football League θα είναι συναρπαστική

Η επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο και η αποφυγή των πλέι άουτ, αποτελούν τον στόχο του Αγροτικού Αστέρα.

Ο τεχνικός του Αγροτικού Αστέρα, Παναγιώτης Διλμπέρης οριοθέτησε τους στόχους της ομάδας του για το νέο Πρωτάθλημα. Ο νεαρός προπονητής θεωρεί ότι η Football League θα είναι συναρπαστική και πολύ ανταγωνιστική φέτος υπογραμμίζοντας πως οι «σταχυοφόροι» πρέπει να εμφανιστούν ανταγωνιστικοί ώστε να διεκδικήσουν κάτι καλό.

«Εκ των πραγμάτων είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε πορεία πρωταθλητισμού. Πρώτος στόχος είναι η αποφυγή των πλέι άουτ. Οι ισορροπίες είναι εξάλλου λεπτές, αφού η τέταρτη θέση σου δίνει άνεση και η τρίτη σε οδηγεί αυτόματα στα πλέι οφ. Νομίζω, ότι δεν έχει γίνει ξανά παρόμοιο Πρωτάθλημα. Στο σύνολο των δεκατριών ομάδων, ο τρίτος για παράδειγμα στην τελευταία αγωνιστική μπορεί να είναι έτοιμος να παίξει στα πλέι οφ και τελικά να παίξει στα πλέι άουτ. Θα είναι συναρπαστικό Πρωτάθλημα. Πολλά πράγματα θεωρώ ότι θα κριθούν στη λεπτομέρεια», είπε χαρακτηριστικά ο Διλμπέρης στο «Αθλητικό Metropolis».

Και συνέχισε λέγοντας: «Η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα μπορεί να μπει σε βαθμίδες πιο χαμηλές. Ο πρώτος στόχος είναι να γεμίσουμε το γήπεδο. Η μεγάλη αλήθεια είναι ότι τις προηγούμενες φορές, ο Αστέρας δεν κατάφερνε τόσο πολλά με την παρουσία του στη Β' Eθνική και αυτό απομάκρυνε τον κόσμο από το γήπεδο. Η Δυτική Θεσσαλονίκη δεν έχει ομάδα δική της. Ένα γήπεδο 2.000 θέσεων θα έπρεπε να είναι ουσιαστικά ασφυκτικά ένα γεμάτο γήπεδο κάθε Κυριακή».

Σε άλλο σημείο, ο Διλμπέρης είπε: «Τους στόχους τους βάζει πάντως ο μεγαλομέτοχος. Δίνουμε βαρύτητα στις υποδομές, κάνουμε συχνά κάλεσμα στον κόσμο, δίνουμε επίσης βαρύτητα στις εγκαταστάσεις, αλλά και στα βοηθητικά γήπεδα. Θέλουμε να βάλουμε στέρεες βάσεις. Να μην καταρρεύσει η ομάδα, σε πιθανή αποχώρηση του μεγαλομετόχου».

Τέλος, ο Διλμπέρης ρωτήθηκε και για την κατάσταση με το γήπεδο, το οποίο θέλουν να κατασκευάσουν: «Έχουν ήδη γίνει ενέργειες για το γήπεδο. Κυρίως από τον Ερασιτέχνη για να βρεθούν κονδύλια. Θα είναι σίγουρα έργο πνοής. Το μικρό αυτό γήπεδο, σύντομα θα έχει ζήτημα σχετικά με τις αδειοδοτήσεις. Ελπίζω, η Πολιτεία να το δει με καλό μάτι, αν και δεν είναι καλή εποχή για τέτοιες ενέργειες. Ελπίζω ότι θα γίνει το πρώτο βήμα, που θα είναι να γεμίσει το γήπεδο και όλοι μας να δούμε με διαφορετικό μάτι την προοπτική να γίνει ένα άλλο γήπεδο».

Last modified onΤρίτη, 07 Οκτώβριος 2014 10:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep