Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο»

Για τις δυσκολίες της πρεμιέρας μίλησε ο Παναγιώτης Διλμπέρης.

Για το ματς της πρώτης αγωνιστικής με τη Λαμία εκτός έδρας μίλησε στην ιστοσελίδα του Αγροτικού Αστέρα ο Παναγιώτης Διλμπέρης. Ο τεχνικός των «σταχυοφόρων» τόνισε ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να γυρίσει υπέρ της τα όποια μειονεκτήματα κρύβει η πρεμιέρα για τον φιλοξενούμενο και σημείωσε ότι οι «πράσινοι» βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο. Αναλυτικά η συνέντευξή του:

- Παναγιώτη σχεδόν ένας μήνας πέρασε από το προηγούμενο επίσημο παιχνίδι του Αγροτικού Αστέρα και περισσότερο από τρεις μήνες από τη στιγμή που ξεκίνησε η προετοιμασία για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Επιτέλους, δηλαδή, αρχίζει το πρωτάθλημα και θέλουμε να μας περιγράψεις τη ψυχολογία στα αποδυτήρια ενόψει του αγώνα με τη Λαμία;

«Η μεγάλη αλήθεια είναι ότι μετά από τόσο μεγάλη περίοδο προετοιμασίας όλοι μας περιμένουμε να ξεκινήσει επιτέλους το πρωτάθλημα. Αρχίζει άλλο ένα ποδοσφαιρικό ταξίδι για το οποίο όλοι μας ευχόμαστε υγεία στους συντελεστές και βεβαίως ευχόμαστε να βγάλουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο κερδισμένο»

- Ποια είναι τα νέα για την κατάσταση των ποδοσφαιριστών; Υπάρχουν κάποιοι που είναι σίγουρα εκτός;

«Έχουμε ετοιμαστεί όλοι μας και πιστεύω ότι τόσο από άποψη φυσικής κατάστασης, αλλά και τακτικών γνώσεων είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο. Σε αυτή την πρώτη μάχη σίγουρα Καραντασιάδης και Βούγιοβιτς δεν μπορούν να μας βοηθήσουν λόγω των τραυματισμών τους».

- Θεωρείς ότι παίζοντας την πρώτη αγωνιστική εκτός έδρας είναι μειονέκτημα, πλεονέκτημα ή αδιάφορο για τον Αγροτικό Αστέρα;

«Προσωπικά πιστεύω ότι οι πρεμιέρες έχουν για τους γηπεδούχους τόσο πλεονεκτήματα, όσο και μειονεκτήματα. Τα έχουμε συζητήσει με τους ποδοσφαιριστές και θα κάνουμε ιδιαίτερη προσπάθεια να τα στρέψουμε όλα υπέρ μας!».

- Ξέρουμε ότι η Λαμία είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία, αλλά και ότι έχει δύσκολη έδρα; Μπορείς να μας δώσεις κάποια επιπλέον στοιχεία για την προσεχή αντίπαλο του Αστέρα;

«Η Λαμία είναι μία πολύ αξιόλογη ομάδα με πολύ καλές μονάδες, με έναν έμπειρο προπονητή και έναν κόσμο που διψάει για διακρίσεις και γεμίζει ασφυκτικά το γήπεδο. Δεν τη λες νεοφώτιστη... μάλλον πολύ έμπειρη ομάδα με σαφές επιθετικό αγωνιστικό πλάνο και πολλές επιλογές για να το μετατρέψει σε πιο επιθετικό ή πιο αμυντικό - ανάλογα με την πορεία του αγώνα».

- Στις δύο αναμετρήσεις για το Κύπελλο με τον πιο έμπειρο Αιγινιακό η ομάδα δεν ηττήθηκε και κατά γενική ομολογία άξιζε τουλάχιστον μία νίκη που θα της έδινε και την πρόκριση. Αυτές οι αναμετρήσεις προσφέρουν μία βάση για την ομάδα που θα επιλέξεις απέναντι στη Λαμία και τον τρόπο παιχνιδιού της;

«Στα δύο παιχνίδια Κυπέλλου γνωρίσαμε τη μεγάλη αλήθεια για αυτή την κατηγορία! Δηλαδή, έχουμε να αντιμετωπίσουμε σφιχτές άμυνες και παιχνίδια που κρίνονται στο γκολ. Μα το πιο σημαντικό είναι ότι δείξαμε ότι μπορούμε να είμαστε αξιόμαχοι και ποιοτικοί και σας πληροφορώ ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης».

Last modified onΤρίτη, 07 Οκτώβριος 2014 19:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep