Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε»

Ο Παύλος Καθάριος ποντάρει στο αξιόλογο ρόστερ του Αγροτικού Αστέρα Ο Παύλος Καθάριος ποντάρει στο αξιόλογο ρόστερ του Αγροτικού Αστέρα

Αισιόδοξος για την πορεία του Αγροτικού Αστέρα εμφανίζεται ο Παύλος Καθάριος.

Ο 22χρονος μέσος του Αγροτικού Αστέρα, Παύλος Καθάριος τόνισε ότι η ομάδα του έχει αξιόλογο ρόστερ, γεγονός που θα της επιτρέψει να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες του Πρωταθλήματος. Παράλληλα, τόνισε πως οι «σταχυοφόροι» θα είναι έτοιμοι για την πρεμιέρα απέναντι στη Λαμία.

Ο Καθάριος μίλησε στη «Metrosport» και αρχικά αναφέρθηκε στους λόγους της επιστροφής του στον Εύοσμο, λέγοντας: «Επέστρεψα γιατί με έπεισε ο προπονητής, για την οργάνωση της ομάδας, για τα λόγια της διοίκησης και γενικά για όλη τη λειτουργία του Αγροτικού. Αυτοί ήταν οι λόγοι που μ’ έκαναν να επιστρέψω στην ομάδα».

Για την πρεμιέρα κόντρα στη Λαμία, σημείωσε: «Θα είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα. Δείξαμε καλό χαρακτήρα στα ματς του Κυπέλλου. Είναι σίγουρα δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σ' ένα δυνατό αντίπαλο, που έχει ενισχυθεί σημαντικά. Κάθε πρεμιέρα, βέβαια, είναι δύσκολη. Θεωρώ ωστόσο πώς έχουμε το υλικό και το ρόστερ και πιστεύω ότι θα ανταπεξέλθουμε».

Όσο για τους στόχους του Αγροτικού Αστέρα, είπε: «Στόχος μας είναι να πάμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Όσο ψηλότερα γίνεται. Το Πρωτάθλημα είναι δύσκολο, γνωρίζουμε τις δυσκολίες αλλά τον στόχο πιστεύω ότι τον δίνει η ομάδα. Ανάλογα πώς θα πάει το Πρωτάθλημα, θα θέσουμε και τους στόχους μας. Ξέρουμε ότι υποβιβάζονται πολλοί, ωστόσο πιστεύω ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Έχουμε αξιόλογο ρόστερ και πάμε να κάνουμε κάτι καλό τη φετινή χρονιά. Ελπίζω, επίσης, ο κόσμος του Ευόσμου και των γύρω περιοχών να μας βοηθήσει στην προσπάθεια που θα κάνουμε. Εμείς από τη σειρά μας θα παίξουμε ελκυστικό και ωραίο ποδόσφαιρο».

Last modified onΔευτέρα, 06 Οκτώβριος 2014 10:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep