Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Κατοχή και πίεση»

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης δεν φοβάται τον νέο Αγροτικό Αστέρα.

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε την Τετάρτη (16/07) ο προπονητής του Αγροτικού Αστέρα, Παναγιώτης Διλμπέρης και μίλησε για την έως τώρα προετοιμασία, τα αποκτήματα και το στυλ παιχνιδιού που θα παρουσιάσουν οι «Σταχυοφόροι». Η ΠΑΕ παρουσίασε στην ιστοσελίδα της ένα απόσπασμα των όσων δήλωσε.

Αναλυτικά:

Είστε ικανοποιημένος από τη μέχρι στιγμής μεταγραφική δραστηριότητα της ομάδας σας;

«Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος, διότι οι επιλογές μας γίνονται μέσα από ενδελεχή έρευνα και χωρίς να είμαστε εκπτωτικοί στον αρχικό σχεδιασμό. Οι ποδοσφαιριστές ικανοποιούν πλήρως τις βασικές μας τεχνικοτακτικές απαιτήσεις».

Ο βασικός κορμός της περσινής χρονιάς έχει παραμείνει. Πόσο σημαντικό είναι αυτό για εσάς;

«Νομίζω ότι με αυτό τον τρόπο πρώτα απ’ όλα επιβραβεύουμε την προσπάθεια αυτών των παιδιών που ανέβασαν την ομάδα και κρατάμε τη μαγιά για να ετοιμάσουμε νέα ομάδα. Είμαι πολύ πιο εύκολο για έναν προπονητή να επαναλαμβάνει τις μεθόδους και τη φιλοσοφία του σε ήδη γνώστες της δουλειάς του».

Οι Μίλιτς, Πέεφ και Λίμα είναι οι τρεις ξένοι στο ρόστερ. Μπορείτε να αναλύσετε τι προσφέρει ο καθένας ξεχωριστά στην ομάδα;

«Ο Μίλιτς έχει ταλέντο και φιλοδοξίες, ενώ ταυτόχρονα δίνει ένα διαφορετικό στυλ σέντερ φορ σε σχέση με τον Κρυστάλλη. O Πέεφ είναι και αυτός ένας φιλόδοξος αθλητής που θέλει να παίξει σε ανώτερο πρωτάθλημα και μας προσφέρει πλουραλισμό στις θέσεις που μπορεί να αγωνιστεί. Ο Λίμα είναι ξεχωριστή προσωπικότητα και μας κέρδισε από την πρώτη στιγμή με τον χαρακτήρα και την ηγετική του φυσιογνωμία».

Εκτός από τους τρεις ξένους, ο Αγροτικός επένδυσε μέχρι στιγμής και σε Έλληνες ποδοσφαιριστές με τους Βοσνιάδη, Καρακατσάνη και Καραμπά (ο Παύλος Καθάριος υπέγραψε στην ομάδα αφού ολοκληρώθηκε η συνέντευξη). Ο Πλάτων (Καρακατσάνης) είναι πολύπειρος, αλλά οι Βοσνιάδης και Καραμπάς προστίθενται σε μία ήδη πολύ νεανική ομάδα. Σας ανησυχεί καθόλου η έλλειψη περισσότερων έμπειρων ποδοσφαιριστών από την ομάδα σας;

«Είναι γεγονός ότι θέλω τον συνδυασμό νεανικότητας και εμπειρίας. Επειδή δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα το ρόστερ, θα προσέξουμε ιδιαίτερα αυτή την ισορροπία. Η παρουσία νεαρών δεν με ανησυχεί. Είναι άλλωστε πιο εύκολο να δουλεύεις με νεαρούς ποδοσφαιριστές. «Σπέρνεις» πιο εύκολα».

Ποια χαρακτηριστικά θέλετε να έχει η ομάδα που «χτίζετε» για τη νέα αγωνιστική περίοδο;

«Θέλω να μπορούμε να παίζουμε ποιοτικό ποδόσφαιρο με υψηλό ρυθμό, κατοχή της μπάλας, πολύ πίεση στον αντίπαλο και βέβαια με το ίδιο αγωνιστικό προφίλ τόσο εντός όσο και εκτός έδρας».

Έχετε ήδη στο βιογραφικό σας μία πετυχημένη σεζόν στη Football League, όταν το 2011-2012 κρατήσατε εύκολα στην κατηγορία τον Εθνικό Γαζώρου. Σε σύγκριση με εκείνη τη χρονιά, πιστεύετε ότι το έργο σας στον Αγροτικό Αστέρα θα είναι πιο εύκολο ή πιο δύσκολο;

«Η φετινή σεζόν με βάση την προκήρυξη του πρωταθλήματος είναι πιο δύσκολη αφού στο σύνολο 14 ομάδων υποβιβάζονται οι επτά και αν μη τι άλλο οι περισσότερες ομάδες είναι ιστορικές και με μεγάλη εμπειρία στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Τώρα να σας πω αν με φοβίζει… όχι. Δεν με φοβίζει. Είμαι σίγουρος ότι με τη μεθοδικότητα, την οργάνωση και την οικονομική υγεία που μας διακρίνει μπορούμε να έχουμε μία πετυχημένη χρονιά».

Last modified onΤετάρτη, 16 Ιούλιος 2014 19:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep