Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πήρε Καθάριο ο Αγροτικός

Κάτοικος Ευόσμου ο 22χρονος μέσος Παύλος Καθάριος.

Στην ανακοίνωση της συνεργασίας του με τον Παύλο Καθάριο προχώρησε την Τετάρτη (16/7) ο Αγροτικός Αστέρας. Ο 22χρονος Θεσσαλονικιός ξεκίνησε να αγωνίζεται από τα τμήματα υποδομής του Αγροτικού και τη σεζόν 2008-2009 πραγματοποίησε μία συμμετοχή στη Β' Εθνική. Την επομένη με τους «πράσινους» κατέγραψε 19 εμφανίσεις στη Football League, ενώ την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 πήρε μεταγραφή στην Ξάνθη, με την οποία στη Σούπερ Λίγκα έπαιξε δύο φορές. Το 2011-2012 έμεινε στο πρώτο εξάμηνο στους ακρίτες και στο δεύτερο μισό παραχωρήθηκε εκ νέου στον Αγροτικό, πραγματοποιώντας 16 συμμετοχές και ένα γκολ. Ακολούθησε το 2012-2013 ο Πιερικός (33 συμμετοχές, 3 γκολ), ενώ πέρυσι ξεκίνησε στους Κατερινιώτες (14 εμφανίσεις, 2 γκολ) και συνέχισε σε Απόλλωνα 1926 (7 συμμετοχές).
Η ανακοίνωση:
«Η Π.Α.Ε Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την απόκτηση του Παύλου Καθάριου με ελεύθερη μεταγραφή. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής αναδείχθηκε από την ακαδημία του Αγροτικού Αστέρα και το 2010 μεταγράφηκε στη Skoda Ξανθη. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα του Πιερικού μέχρι τον Ιανουάριο και κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου μεταπήδησε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Αγωνίζεται κυρίως στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, αλλά ο νέος προπονητής του Παναγιώτης Διλμπέρης μπορεί να τον υπολογίζει και ως κεντρικό χαφ».
«Εδώ που ανδρώθηκα»
Αφού υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τον Αγροτικό Αστέρα, ο Παύλος Καθάριος δήλωσε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που επέστρεψα στην ομάδα που ανδρώθηκα. Ξέρω ότι ο Αγροτικός Αστέρας κάνει τα τελευταία χρόνια βήματα προόδου και από εδώ και πέρα θέλω να βοηθήσω και εγώ στο να συνεχίσει αυτή η ομάδα να μεγαλώνει».

Last modified onΤετάρτη, 16 Ιούλιος 2014 18:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep