Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κάλεσμα για εγγραφή στην Ακαδημία

Ο Αγροτικός Αστέρας ενημέρωσε για τις εγγραφές στην Ακαδημία του.

Η διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί νέους και φιλόδοξους αθλητές να ενταχθούν στην Ακαδημία της.

Αναλυτικά: «Τα τελευταία χρόνια ο Αγροτικός Αστέρας έχει μία από τις πλέον οργανωμένες και επιτυχημένες Ακαδημίες. Οι διακρίσεις κάθε χρόνο το αποδεικνύουν, καθώς και η συνεχής αύξηση του αριθμού των αθλητών της. Αυτή τη στιγμή η Ακαδημία έχει στην δύναμη της πάνω από 300 αθλητές, ενώ ήδη άρχισαν και οι νέες εγγραφές.

Οι επιτυχίες είναι πολλές. Την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 η ομάδα νέων του Αγροτικού Αστέρα, στέφθηκε πρωταθλήτρια στην κατηγορία νέων της ΕΠΣΜ, ενώ ο τότε αρχηγός της ομάδας Ιωάννης Ζουμπούλης, έχει ήδη πραγματοποιήσει την πρώτη του συμμετοχή στην Α' ομάδα του Αγροτικού Αστέρα στο περσινό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Αξιόλογη πορεία την ίδια σεζόν σημείωσε και το τμήμα των Παίδων, οι οποίοι έφτασαν μέχρι τον τελικό της ΕΠΣΜ, όπου ηττήθηκαν με 2-1, ενώ το Προπαιδικό τμήμα της Ακαδημίας κατέκτησε την 4η θέση.

Κατά την περσινή περίοδο το τμήμα των Νέων τερμάτισε στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, ενώ το Παιδικό τμήμα 2000 στην τρίτη, του αντίστοιχου πρωταθλήματος.

Σκοπός της Ακαδημίας είναι να "βγάλει" νέα ταλέντα, τα οποία σε βάθος χρόνου θα μπορέσουν να στελεχώσουν την Α' ομάδα, ενώ ταυτόχρονα μέσα από την σωστή διαπαιδαγώγηση, οι άνθρωποι της Ακαδημίας επιθυμούν να περάσουν σημαντικές αξίες στους νεαρούς αθλητές όπως αυτη της ομαδικότητας,του ευ αγωνίζεσθαι,της πειθαρχίας καθώς και του σεβασμού προς τους αντιπάλους.

Με γνώμονα αυτές τις αξίες, και με σύμμαχο την αγάπη για τον αθλητισμό και τα παιδιά, η Ακαδημία του Αγροτικού Αστέρα είναι έτοιμη για μία ακόμη επιτυχημένη χρονιά και επιθυμεί να εντάξει στην μεγάλη "οικογένεια" της, νέους αθλητές, με φιλοδοξίες για ένα μέλλον με επιτυχίες.

Οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά στα γραφεία του Αγροτικού Αστέρα, 28ης Οκτωβρίου 36. Για πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 2310 559881 ή να επικοινωνήσετε με τον τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας κ.Παρασλαρίδη Σάκη στο τηλέφωνο 6947043770».

Last modified onΠέμπτη, 17 Ιούλιος 2014 13:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep