Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Φιλικό με Απόλλων Σμύρνης

Η Αναγέννηση Γιαννιτσών θα αναχωρήσει την Δευτέρα για τον Παλιό Αγιο Αθανάσιο, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασία της ομάδας. Η Αναγέννηση Γιαννιτσών θα αναχωρήσει την Δευτέρα για τον Παλιό Αγιο Αθανάσιο, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασία της ομάδας.

Τα Γιαννιτσά την Τρίτη 30 Ιουλίου θα αντιμετωπίσουν στην Έδεσσα την «ελαφρά ταξιαρχία» στο πρώτο τους φιλικό για τη νέα σεζόν και ενώ από την προηγούμενη ημέρα θα έχουν καταλύσει στον Άγιο Αθανάσιο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η αποστολή της Αναγέννησης Γιαννιτσών θα αναχωρήσει την Δευτέρα το πρωί για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, η οποία θα γίνει στον οικισμό του Παλιού Αγίου Αθανασίου που είναι ο πιο κοντινός στο χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν και βρίσκεται σε υψόμετρο 1.250 μέτρων. Η απόσταση από την Έδεσσα, όπου θα δίνει τα φιλικά προετοιμασίας της η ομάδα είναι μόλις 30 χιλιόμετρα και το πρώτο από αυτά θα γίνει την Τρίτη 30 Ιουλίου με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο προπονητής της ομάδας, Αλέξης Αλεξίου θα έχει την ευκαιρία να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα για τους ποδοσφαιριστές που δοκιμάζει και θα ταξιδέψουν για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Με ρόστερ 25 ποδοσφαιριστών αναμένεται να πορευτεί αυτή την αγωνιστική περίοδο η ομάδα, ειδικά αν συμμετέχει σε πρωτάθλημα που θα έχει 20 με 22 επίσημα ματς μέσα σε όλη τη σεζόν.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep