Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ανακοίνωσε τα διαρκείας

Η Αναγέννηση Γιαννιτσών ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2013-14.

Τα εισιτήρια τιμώνται από 100 έως 150 ευρώ. Η ΠΑΕ Αναγέννηση Γιαννιτσών ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2013-2014:

«Οι τιμές των καρτελών διαρκείας για την νέα αγωνιστική περίοδο 2013-2014 είναι προσιτές σε όλους. Συγκεκριμένα 150€ στοιχίζουν στα επίσημα και 100€ στο υπόλοιπο γήπεδο. Στα επίσημα θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας για τους παλαιούς κατόχους, εάν δεν ανανεώσουν θα δοθούν σε νέες εγγραφές.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περνούν από τα γραφεία της ΠΑΕ, στο Δημοτικό Στάδιο ή να ζητούν πληροφορίες στο κινητό 6974805338.

Της επόμενες ημέρες επιτροπή για διαφήμιση μέσω του Δημοτικού Σταδίου όπου θα αγωνίζεται η Αναγέννηση θα περάσει από τον εμπορικό κόσμο της Πέλλας και η ΠΑΕ ζητά από όλους την αμέριστη συμπαράσταση προς την ομάδα, που τόσο χρειάζεται, για να μπορέσει να σταθεί στο δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Football League με αξιώσεις.

Ευχαριστήριο στον κ.Κουμαρτζούδη: Η ΠΑΕ Αναγέννηση Γιαννιτσών ευχαριστεί τον κ.Σιδέρη Κουμαρτζούδη για την προσφορά του στον σύλλογο, τέτοιες ενέργειες πρέπει να επιβραβεύονται και να βρίσκουν μιμητές για την αγαπημένη ομάδα της πόλης μας.

Στον Δήμο Έδεσσας: Ευχαριστεί τον Δήμο Έδεσσας κ.Γιάννου, για την παραχώρηση του σταδίου της Έδεσσας για τους φιλικούς αγώνες που θα κάνει η Αναγέννηση στην περίοδο της προετοιμασίας, λόγω της ανακατασκευής του χλοοτάπητα στο γήπεδο των Γιαννιτσών. Ο Δήμος Έδεσσας για μια ακόμη χρονιά στέκεται δίπλα στην ομάδα της Πέλλας και την βοηθά, όποτε είναι ανάγκη.

Για την ΠΑΕ

Ο πρόεδρος

Απόστολος Καραογλανίδης».

Last modified onΠέμπτη, 25 Ιούλιος 2013 15:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep