Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Περιμένουν δανεικούς και επενδυτή

Ο Αλέξης Αλεξίου περιμένει να μάθει τους δανεικούς που θα αποκτήσει η ομάδα από τον ΠΑΟΚ, ώστε να κάνει τα σχέδια του για τα κενά που απομένουν. Ο Αλέξης Αλεξίου περιμένει να μάθει τους δανεικούς που θα αποκτήσει η ομάδα από τον ΠΑΟΚ, ώστε να κάνει τα σχέδια του για τα κενά που απομένουν.

Στα Γιαννιτσά βρίσκονται σε αναμονή των επαφών με τον Ρώσο επιχειρηματία που θέλει να αναλάβει την ΠΑΕ, αλλά και με τον ΠΑΟΚ για τους ποδοσφαιριστές που θα παραχωρηθούν ως δανεικοί.

Οι άνθρωποι της ομάδας της Πέλλας έχουν αρχίσει ήδη την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν, αλλά αρκετά σημαντικά ζητήματα βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Πρώτο μέλημα τους φυσικά είναι η απόκτηση ποδοσφαιριστών από την ομάδα νέων του ΠΑΟΚ, ώστε να καταφέρουν να δημιουργήσουν μια ανταγωνιστική ομάδα και στη συνέχει ακολουθεί το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών. Η ομάδα αναχωρεί την Δευτέρα το πρωί για τον Άγιο Αθανάσιο, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και την Τρίτη 30 Ιουλίου θα δώσει φιλικό αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Έδεσσα που απέχει μόλις 30 χιλιόμετρα από το προπονητικό κέντρο που θα κάνουν την προετοιμασία τους.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα δώσουν τα πρώτα δείγματα γραφής με την «ελαφρά ταξιαρχία» και ο προπονητής Αλέξης Αλεξίου θα αποκτήσει πιο σαφή γνώμη για την κατάσταση τους, αλλά και τα σημεία που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα της Πέλλας.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep