Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Εβαλαν λεωφορείο στο τέρμα»

Ο Γιώργος Βαζάκας αποχώρησε από την συνέντευξη Τύπου μετά την ένατση με τον Αλέκο Βοσνιάδη. Ο Γιώργος Βαζάκας αποχώρησε από την συνέντευξη Τύπου μετά την ένατση με τον Αλέκο Βοσνιάδη.

Ο Γιώργος Βαζάκας είχε παράπονα από την αμυντική τακτική του Απόλλωνα και στο τέλος αποχώρησε από την συνέντευξη Τύπου μετά από διάλογο με τον Αλέκο Βοσνιάδη.

Αρκετά φορτισμένος από όσα είχαν συμβεί μέσα στην εβδομάδα, αλλά και από το κλειστό ποδόσφαιρο που έπαιξε ο Απόλλων Σμύρνης εμφανίστηκε ο προπονητής του Ηρακλή Ψαχνών. «Ηταν μια δύσκολη εβδομάδα, προσωπικά για εμένα, αλλά και για την ομάδα με όλα όσα συνέβησαν. Θέλω να είμαι λίγο πιο σαφής, με τον δόλιο τρόπο που προσπάθησαν να επηρεάσουν ορισμένα κέντρα, ότι εγώ χαστούκισα τον Ρεπετσά, ή να εμφανίσουν μια συνέντευξη του Τάουερ που αναιρέθηκε. Δεν ξέρω από ποια κέντρα προήλθαν. Προσπάθησαν να δημιουργήσουν αυτό που είδατε σήμερα. Θα διαφωνήσω πλήρως με τον δημοσιογράφο και φίλο μου, Δημήτρη Δημητρίου, αλλά και με τον προπονητή του Απόλλωνα. Μια ομάδα υπήρχε σήμερα στο γήπεδο.

Ο αντίπαλος έπαιζε παθητικά και έβαλε ένα λεωφορείο μπροστά από την εστία και από εκεί και πέρα προσπαθούσε να κρατήσει το μηδέν. Οι φάσεις ήταν η μια μετά την άλλη, έγιναν πάρα πολλές τελικές. Από αριστερά, από δεξιά βγήκαν πάρα πολλές σέντρες. Από εκεί και πέρα από τύχη, από σύμπτωση δεν μπόρεσε να βγει το αποτέλεσμα που το θέλαμε εμείς τόσο πολύ.

Σαφώς καλύτεροι σαν ομάδα, πάρα πολύ μεγάλη διαφορά η μία ομάδα με την άλλη στον τρόπο παιχνιδιού και το πώς μπήκε μέσα στο παιχνίδι. Θεωρώ ότι αδικηθήκαμε πλήρως από το αποτέλεσμα και θα πω ότι αυτή η ενέργεια, να μπει ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα όταν πιέζαμε δεν δείχνει ποδοσφαιρική παιδεία. Γιατί δεν ψάχνετε να βρείτε αυτά τα προβλήματα; Από εκεί και πέρα υπάρχει πέναλτι στον Γέσιτς, το οποίο το είδαν όλοι. Υπήρχαν σφυρίγματα που ήταν εναντίον της ομάδας μας. Τα είδαν όλοι, ήταν τηλεοπτικό το παιχνίδι. Μην τρελαθούμε κιόλας. Εδώ βρεθήκαμε σε ένα παιχνίδι που δεν υπάρχει καμία τελική από τον αντίπαλο και εμείς είχαμε οκτώ.

Να πούμε πως ο τερματοφύλακας ο δικός μας μόνο από αποκρούσεις έπαιρνε την μπάλα. Και είναι και ευχαριστημένοι γιατί ήταν εύκολη ισοπαλία. Εδώ μέχρι το ενενήντα, το 95 είχαν κρεμαστεί από τα δοκάρια. Η ομάδα είχε ποιότητα, έπαιξε με την μπάλα κάτω, δεν πήγε ποτέ σε αντιποδόσφαιρο με γεμίσματα. Τα δημιουργήσαμε όλα και το μόνο που μας έλειπε ήταν το γκολ. Θα πω και κάτι άλλο, να απαντήσω στον προπονητή. Αν είπε πως εμείς δίκαια είμαστε εδώ, δίκαια είναι και ο Απόλλων εδώ.

Είναι δηλαδή καλύτερη ομάδα από εμάς; Εμείς ότι πήραμε, το πήραμε δίκαια και είμαστε ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει και θα τερματίσουμε πρώτοι. Να το θυμάστε αυτό που σας λέω. Δεν μπορεί κανένας να μας πολεμήσει. Αν παίζει όπως παίζει τώρα. Είμαστε σαφώς καλύτεροι και αυτά τα παιδιά θα δικαιωθούν στη συνέχεια. Θα πω και για τον κόσμο που στήριξε μέχρι το 95 την ομάδα και στο τέλος θα χαρούν».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep