Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κρατούν εμφάνιση και συμπαράσταση

Στον Ηρακλή Ψαχνών δεν θέλουν να δώσουν συνέχεια στα όσα έγιναν απέναντι στον Απόλλωνα.

Επεισοδιακό ήταν το ματς του Σαββάτου (09/03) για την ομάδα της Εύβοιας. Οι «πράσινοι» θεωρούν ότι έκαναν μία από τις καλύτερές τους εμφανίσεις και αυτό κρατούν από το 0-0 με τον Απόλλωνα, όπως και τη συμπαράσταση των φιλάθλων. Στον Ηρακλή Ψαχνών τόνιζαν ότι φιλοξένησαν με τον καλύτερο τρόπο τους οπαδούς της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», ευχαρίστησαν τον κόσμο τους για τη συμπαράσταση, ενώ για τη διαιτησία τόνιζαν: «Φάνηκε αν ευνοούμαστε ή αδικούμαστε με το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Γέσιτς».

Σε ό,τι αφορά στο επεισόδιο με τον Ντόε, στον Ηρακλή Ψαχνών ανέφεραν ότι ο Λιβεριανός αμυντικός αποδοκιμάστηκε, γιατί έκανε χειρονομίες προς την εξέδρα. Αρνήθηκαν ότι υπήρξε ρατσιστική επίθεση, καθώς αποδοκιμασίες άκουσε και ο Λεοντίου, ο οποίος, σύμφωνα με τους «πράσινους», προκάλεσε τους οπαδούς. 

Το μυαλό όλων πλέον βρίσκεται στο εκτός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης (13/03) με τον Πιερικό. Ρεπό, όπως είναι λογικό, δεν υπάρχει και η προετοιμασία ξεκίνησε την Κυριακή (10/03) με χαλάρωμα για όσους αγωνίστηκαν.

Last modified onΚυριακή, 10 Μάρτιος 2013 14:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep