Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Να προστατεύσουμε το πρωτάθλημα»

Ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών, Γιώργος Στούπας, μίλησε για όλα τα θέματα που έχει κατηγορηθεί η ομάδα του. Ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών, Γιώργος Στούπας, μίλησε για όλα τα θέματα που έχει κατηγορηθεί η ομάδα του.

Ο Γιώργος Στούπας μίλησε μετά το παιχνίδι του Ηρακλή Ψαχνών για όλα όσα κατηγορούν την ομάδα της Εύβοιας.

Ο πρόεδρος της ομάδας των Ψαχνών θέλησε να μιλήσει για όσα έχει κατηγορηθεί τις τελευταίες εβδομάδες ο Ηρακλής και το επεισόδιο των οπαδών της ομάδας της Εύβοιας με τον Ντόε.

«Δεν μου αρέσει να κάνω τοποθετήσεις διότι θεωρώ πως στο ποδόσφαιρο πρέπει να μιλάνε οι πρωταγωνιστές, εκείνοι που είναι μέσα στο γήπεδο. Ενιωσα, όμως, εσωτερική ανάγκη να μιλήσω για τα γεγονότα που συνέβησαν όλη αυτή την εβδομάδα και άλλα που ακολουθούν την ομάδα το τελευταίο διάστημα. Αρνηθήκαμε να παρακολουθήσουμε έναν κατήφορο εμπρηστικών δηλώσεων, προκλητικών δηλώσεων και όπως θα διαπιστώσατε καλά κάναμε. Η φιλοξενία του Ηρακλή Ψαχνών στον Απόλλωνα ήταν υποδειγματική. Για την περίπτωση του Ντόε, θέλω να πω ότι ο αντίπαλος μας είχε ακόμη δύο έγχρωμους ποδοσφαιριστές, τον Καμαρά και τον Ντιαλό και δεν έγινε κάτι εναντίον τους.

Το παιδί αυτό προκαλούσε, αλλά δεν θα πω ποτέ ότι ήταν υποβολιμαίο, θεωρώ πως ήταν προσωπική αντίδραση. Η προσπάθεια του να σπάσει τον ρυθμό, ή οτιδήποτε άλλο. Μακριά από εμάς τα ρατσιστικά, γιατί ξέρετε τι συμβαίνει; Κάθε φορά που ένας έγχρωμος ποδοσφαιριστής αποδοκιμάζεται θεωρούμε πως είναι ρατσιστικό. Λες και τους λευκούς δεν τους αποδοκιμάζει κανείς. Αρκετά δηλαδή, γιατί εδώ στην Ελλάδα δύναμη έχουν μόνο οι μειοψηφίες.

Τόσο καιρό ακούμε ότι ο Ηρακλής Ψαχνών σπρώχνεται, διαβάζουμε σχόλια ανωνύμων. Αν τον σπρώχνουν αποδείχθηκε σήμερα, που έχουμε τρομερά παράπονα από τον διαιτητή, όπως στο Ηράκλειο με τον Εργοτέλη και στο πρώτο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Δεν θέλουμε, όμως, να γινόμαστε γραφικοί. Η προσπάθεια μου και η επαφή μαζί σας γίνεται διότι θίχθηκα προσωπικά με κάποια δημοσιεύματα και μια συνέντευξη του τελικά την πήρε πίσω ο Γερμανός, αλλά το κακό έγινε. Δυστυχώς έτσι συμβαίνει στην Ελλάδα. Η ομάδα αποτελεί παράδειγμα.

Θέλω να ευχαριστήσω τους πέντε χιλιάδες ανθρώπους που ήρθαν στο γήπεδο και ήταν πάρα πολύ ψύχραιμοι και δεν ασχολήθηκαν με τίποτε άλλο πέρα από το παιχνίδι. Τα αγωνιστικά δεν με ενδιαφέρουν, είναι δουλειά που αφορά άλλους. Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας μέχρι τέλους ώστε να δούμε τι θα πάρουμε. Είναι αμαρτία ένα τρομερό πρωτάθλημα που γίνεται να το αμαυρώνουμε εμείς οι ίδιοι. Θεωρώ πως οι μπασκετικοί το προστατεύουν πολύ καλύτερα από ότι εμείς. Είναι ένα τρομερό πρωτάθλημα, κρατά την αγωνία και πιστεύω πως θα μείνει έτσι μέχρι το τέλος».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep