Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Διλμπέρης: «Ωραία να είσαι πρώτος»

Για την πρωτιά του Εθνικού Γαζώρου μίλησε ο Παναγιώτης Διλμπέρης μετά τη νίκη (1-0) στα Γιαννιτσά.

Ο τεχνικός της ομάδας των Σερρών δήλωσε:

«Καταφέραμε και πήραμε σπουδαίο τρίποντο μέσα σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Εμείς δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο που επικράτησε κυρίως η δύναμη. Οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές ευκαιρίες, όμως εμείς καταφέραμε να διαχειριστούμε σωστά το γκολ που πετύχαμε και να πάρουμε μια επαγγελματική νίκη. Το πρωτάθλημα δεν έχει εύκολους ή δύσκολους αντιπάλους , είναι διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εύχομαι στους αντιπάλους που διαθέτουν πολύ καλό σύνολο καλή πορεία στην συνέχεια».

Για την επόμενη ημέρα είπε: «Όσον αφορά τώρα την αυριανή μέρα της ομάδας, μας προβληματίζει ότι δεν ήμασταν οι πρωταγωνιστές στο παιχνίδι. Πρέπει να επανέλθουμε σε καλές εμφανίσεις. Σε προηγούμενα παιχνίδια κάναμε καλές εμφανίσεις αλλά δεν παίρναμε τα αποτελέσματα. Πρέπει να τα συνδυάσουμε και τα δύο και να κάνουμε καλές εμφανίσεις».

Για την 1η θέση: «Είναι ωραία να είσαι στις πρώτες θέσεις αλλά η διαχείριση είναι δύσκολη γιατί πρέπει να αξιολογήσουμε όλους τους παράγοντες και να αξιοποιήσουμε όλο το υλικό γιατί το πρωτάθλημα είναι ένας Μαραθώνιος. Πρέπει οι ιθύνοντες και οι υπεύθυνοι να σκεφτούν και λίγο τους ποδοσφαιριστές γιατί όταν μπαίνουν στη διαδικασία να παίζουν κάθε μέρα τίθεται και θέμα τραυματισμών. Αν είναι να τραβήξουμε λίγο τις ημερομηνίες να το κάνουν, θα κάνει καλό στους ποδοσφαιριστές».

Last modified onΤετάρτη, 21 Νοέμβριος 2012 19:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep