Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Το μυστικό του Γαζώρου

Ο Γιώργος Σαββίδης μίλησε στην ΕΡΑ Σερρών για τον Εθνικό Γαζώρου που καλπάζει στη Football League.

Ο 29χρονος μέσος είπε αρχικά: «Δε μπορώ να πω αν είναι έκπληξη. Σίγουρα όμως είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών που κάνουμε».

Για τον αγώνα στα Γιαννιτσά: «Παίζαμε σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο. Προηγηθήκαμε νωρίς, πιεστήκαμε, αλλά καταφέραμε να διατηρήσουμε το προβάδισμα».

Για την πρωτιά στην βαθμολογία: «Σίγουρα είμαστε χαρούμενοι που αυτή τη στιγμή είμαστε πρώτοι, αλλά δεν αλλάζει κάτι στους στόχους μας. Παραμένουν οι ίδιοι. Ακόμη είναι πολύ νωρίς. Είμαστε μόλις στο 1/4 του πρωταθλήματος. Κυνηγάμε ξεχωριστά σε κάθε παιχνίδι τη νίκη και όπου μας βγάλει. Προς το παρόν δεν κοιτάμε κάτι».

 

Για το μυστικό της ομάδας και τους πολλούς Σερραίους που υπάρχουν: «Έχουμε πολλούς έμπειρους παίκτες βασικά και το μυστικό είναι το καλό κλίμα. Είμαστε όλοι αγαπημένοι και ο καθένας δίνει το 100% των δυνατοτήτων. Σίγουρα, μόνο που είσαι Σερραίος δίνεις το κάτι παραπάνω».

Για τον αγώνα που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό Βόλου: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχει καλούς παίκτες ο Ολυμπιακός Βόλου. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να πάρουμε τη νίκη. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα».

Για την επιστροφή του στις Σέρρες για τον Εθνικό Γαζώρου: «Ήθελα να γυρίσω στα μέρη μου, έμαθα ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά εδώ και είπα το "ναι" γιατί με κούρασε να είμαι μακριά από τις Σέρρες».

Για την περίοδο που αποχώρησε από τον Πανσερραϊκό πριν 6 χρόνια: «Ήταν επιλογή μου να φύγω, ήθελα να φύγω, ήθελα νέες παραστάσεις, ο κύκλος μου είχε κλείσει τότε».

Για τον κόσμο: «Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Έχει αρχίσει να έρχεται περισσότερος και είμαστε χαρούμενοι για αυτό».

Last modified onΠέμπτη, 22 Νοέμβριος 2012 16:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep