Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Για το 4x4 ο Γάζωρος

Τους 12 βαθμούς σε τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια στοχεύει να συγκεντρώσει ο Εθνικός, ο οποίος την Τετάρτη (21/11) φιλοξενείται στα Γιαννιτσά.

Η πιο φορμαρισμένη ομάδα στη Football League είναι ο Εθνικός Γαζώρου, καθώς μετράει τρεις νίκες στα τελευταία τρία παιχνίδια. Οι Σερραίοι έχουν σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και σκοπεύουν να μείνουν εκεί. Αλλά για να τα καταφέρουν απαραίτητη προϋπόθεση είναι να φύγουν με το τρίποντο από την Πέλλα, στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, η οποία στην έδρα της δεν έχει χάσει ακόμα.
Ο Γάζωρος θα μεταβεί στα Γιαννιτσά με τις ίδιες απουσίες, δηλαδή τους τραυματίες Μαχαιρούδη, Κατσαβάκη, Μερεσιώτη και Ζυγκερίδη. Η αποστολή που ανακοινώθηκε μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης της Τρίτης (20/11) έχει ως εξής: Αποστολίδης, Αλεξάντροβιτς, Βαλσαμάκης, Γαλακτερός, Γεωργιάδης, Γκόγκας, Καπίας, Καρυπίδης, Κουκόλης, Κοσμίδης, Κρυστάλλης, Κωνσταντινίδης, Μουσικάκης, Μπεκιάρης, Ναλμπάντης, Νύρλας, Σαββίδης και Χαριτίδης. 

Στο μεταξύ, τυχερός στην ατυχία του στάθηκε ο γυμναστής της ομάδας, Τάσος Καζίας, ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας (19/11) είχε ατύχημα με το αυτοκίνητό του. Ήρθε σε σύγκρουση με άλλο όχημα στην Εθνική οδό Σερρών-Δράμας και ευτυχώς ο ίδιος δεν έπαθε το παραμικρό, σε αντίθεση με το Ι.Χ. του που καταστράφηκε. Προληπτικά πήγε στο νοσοκομείο, ωστόσο είναι καλά στην υγεία του.

Last modified onΤρίτη, 20 Νοέμβριος 2012 18:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep