Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αποδεκατισμένη στα Γιαννιτσά

Νοκ άουτ στην Αναγέννηση Επανομής οι Τέλλος, Ογκουνσότο.

Σαν να μην έφτανε η ήττα από τη Δόξα την Τρίτη (16/10), ο Σπύρος Μπαξεβάνος «πονοκεφαλιάζει» και για τις δυο βασικότατες απουσίες που προέκυψαν για την Αναγέννηση Επανομής, ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τα Γιαννιτσά στο «Νίκος Σαράφης». Τα προβλήματα λέγονται Πάτρικ Ογκουνσότο και Σάκης Τέλλος, που είναι κατά τεκμήριο οι πιο έμπειροι παίκτες στο έμψυχο δυναμικό και φέτος επωμίστηκαν ηγετικό ρόλο σε επίθεση και άμυνα αντίστοιχα.

Ο Νιγηριανός φορ, που προερχόταν από τραυματισμό, αλλά έπαιξε ένα 20λεπτο ως αλλαγή στη Δράμα, στάθηκε και πάλι άτυχος, αφού έπαθε τράβηγμα στο δικέφαλο, αυτή τη φορά στο... άλλο πόδι! Ο γιατρός που εξέτασε τον Ογκουνσότο του συνέστησε ξεκούραση για ένα δεκαήμερο και αυτό σημαίνει ότι οριακά θα προλάβει την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου την επόμενη αγωνιστική (άλλωστε το άλλο Σαββατοκύριακο λόγω εθνικής εορτής δεν υπάρχει δράση). Όσο για τον Τέλλο, ο έμπειρος στόπερ υπέστη θλάση στον δικέφαλο και θα λείψει από τα γήπεδα για περίπου 20-25 μέρες.

Ελπίδες για Αναστασίου-Ναστόσκι

Στον αντίποδα, σε φουλ ρυθμούς γυμνάζονται πλέον οι Απόστολος Αναστασίου και Κλίμεντ Ναστόσκι, αφού αποθεραπεύτηκαν και θα αποφασίσει ο τεχνικός της Επανομής αν τους συμπεριλάβει στην αποστολή και τους δώσει χρόνο συμμετοχής.

«Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τα αγωνιστικά προβλήματα και να βλέπουμε ξεχωριστά κάθε παιχνίδι. Είναι λάθος να σκεφτόμαστε ότι μας περιμένει δύσκολη συνέχεια. Οφείλουμε να αντιδράσουμε θετικά με τα Γιαννιτσά, όπως είχαμε κάνει και με την Καλλιθέα μετά από ήττα», σχολίασε ο Σπύρος Μπαξεβάνος, που θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του.

Ιδιαίτερο είναι το παιχνίδι και για τους Γρηγόρη Κυζιρίδη, Τάσο Κουκουλέκη, Νίκο Νταντάμη, που επίσης αγωνίστηκαν παλιότερα στην ομάδα της Πέλλας, όπως και ο Τέλλος που βέβαια θα λείψει. Από την άλλη πλευρά, στα Γιαννιτσά παίζουν οι παλιοί γνώριμοι Δημήτρης Πολίτης και Γκέρμαν Ντατίδης, αλλά και ο ανιψιός του Σπύρου Μπαξεβάνου, Βασίλης.

Last modified onΠέμπτη, 18 Οκτώβριος 2012 14:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep