Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Η απορία του Μπαξεβάνου

Ο προπονητής της Αναγέννησης Επανομής, Σπύρος Μπαξεβάνος δεν μπορούσε να δώσει εξήγηση για το black out του πρώτου ημιχρόνου.

Οι «πράσινοι» έφυγαν ηττημένη από τη Δράμα κυρίως εξαιτίας της εμφάνισής τους στο πρώτο 45λεπτο του αγώνα με τη Δόξα. Στο δεύτερο ανέβασαν στροφές, έχασαν ευκαιρίες, αλλά τελικά επέστρεψαν στη βάση τους χωρίς συγκομιδή έστω ενός πόντου. Δικαιολογημένα, λοιπόν, ο τεχνικός, Σπύρος Μπαξεβάνος έψαχνε να βρει τα αίτια της απόδοσης στο πρώτο ημίχρονο.

Όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Αναγέννησης Επανομής: «Κάναμε πολύ κακό πρώτο ημίχρονο. Δεν ξέρω τι έφταιγε. Μετά το 55' είχαμε τον έλεγχο, χωρίς όμως να απειλήσουμε».

Αναλυτικά είπε:

«Ένα σημαντικό παιχνίδι για μας όπως και για την Δόξα. Είχαμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο όπου δεχτήκαμε ένα γκολ από μια στημένη φάση. Μετά ήμασταν κακοί και απείθαρχοι και έτσι το πρώτο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στη Δόξα, χωρίς όμως να μας έχει δημιουργήσει άλλες ευκαιρίες για γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά το δεκάλεπτο πήραμε τον έλεγχο του παιχνιδιού προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε επιθέσεις. Μπορούσαμε το κάτι παραπάνω, αλλά δεν πιστέψαμε τελικά ότι μπορούσαμε να πάρουμε από το παιχνίδι κάτι θετικό. Στην συνέχεια ανοιχθήκαμε και σε μια αντεπίθεση δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ. Πρέπει η ομάδα να μάθει να παίρνει βαθμούς εκτός έδρας και για να γίνει αυτό πρέπει να αλλάξουμε ψυχολογία να πιστέψουμε ότι μπορούμε να πάρουμε το κάτι περισσότερο εκτός έδρας».

Ο Πασχάλης Δραγανίδης είπε: «Σαν παίκτες νιώθουμε μεγάλη πικρία για την ήττα, όμως συνεχίζουμε την προσπάθεια στα επόμενα παιχνίδια. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την αγωνιστικότητά τους».

 

Last modified onΤρίτη, 16 Οκτώβριος 2012 22:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep