Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μπαλασάς: «Θα γυρίσει ο τροχός...»

Ο μέσος της Αναγέννησης Επανομής, Βασίλης Μπαλασάς θεωρεί ότι σύντομα η ατυχία θα εγκαταλείψει τους «πράσινους».

Ρεκόρ συμμετοχών με την Αναγέννηση Επανομής θα κάνει αυτή τη χρονιά ο Βασίλης Μπαλασάς, που έχει αγωνιστεί σε τέσσερα ματς ήδη. Ο 20χρονος χαφ είναι από τους πιο παλιούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ και σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ εξεφρασε την αισιοδοξία του ότι σύντομα οι Θεσσαλονικείς θα αρχίσουν την αναρρίχησή τους.

Αναλυτικά ο Μπαλασάς ανέφερε: «Είναι ένα ξεκίνημα σίγουρα πολύ κακό, παρ' όλα αυτά η αγωνιστική μας εικόνα δεν είναι ανάλογη των αποτελεσμάτων. Σε καμία περίπτωση δεν αντιμετωπίζουμε κάποια δύσκολα παιχνίδια εκτός έδρας ως... χαμένα εκ των προτέρων! Και στα τρία εκτός έδρας παιχνίδια, με Λάρισα, Πανσερραϊκό και Δόξα, δεν θα έπρεπε να φύγουμε με μηδέν βαθμούς. Όσο για το ματς με της πρεμιέρας με τον Φωκικό, αυτά συμβαίνουν μία στις δέκα να χάνεις κατ' αυτόν τον τρόπο. Βεβαίως, οι καλές εμφανίσεις θα φέρουν και βαθμούς, κάποια στιγμή η ατυχία θα μας... εγκαταλείψει!».

Για τον αγώνα στα Γιαννιτσά σημείωσε: ««Το παιχνίδι με τα Γιαννιτσά είναι επίσης πολύ δύσκολο και οφείλουμε να κερδίσουμε τόσο για ψυχολογικό όσο και για βαθμολογικό σκοπό. Είναι ένα ματς που θα κριθεί στην δύναμη και στο ποια ομάδα θα θέλει περισσότερο το παιχνίδι .Φαβορί σίγουρα δεν υπάρχει. Εμείς για φέτος έχουμε από την αρχή ως στόχο τη σωτηρία. Εφόσον γίνει με τον περσινό τρόπο, όταν η Επανομή σώθηκε σχετικά πολύ νωρίς, τότε θα είναι μεγάλη υπόθεση.

Δεν μας φοβίζει τίποτα, πιστεύω όμως πως το πρωτάθλημα φέτος είναι πιο δύσκολο από κάθε άλλη χρονιά, έχοντας 21 ομάδες εκ των οποίων οι περισσότερες διεκδικούν την άνοδο στα ίσια. Υπάρχουν πολλές αλλαγές στην Αναγέννηση σε σχέση με πέρυσι και δεν θα συγκρίνω τα δύο ρόστερ. Όμως σίγουρα η περσινή ομάδα είχε αρκετούς έμπειρους ποδοσφαιριστές που γνώριζαν την κατηγορία. Φέτος το ατού είναι η όρεξη και ο ενθουσιασμός, έχοντας νεαρούς και φιλόδοξους ποδοσφαιριστές».

Για την αλλαγή προπονητή είπε: ««Το θέμα προπονητή δεν μπορείς να το κρίνεις. Σίγουρα υπάρχουν αλλαγές στον τομέα της τακτικής αλλά αυτό πιστεύω συμβαίνει διότι ο κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία».

Για τις φιλοδοξίες του: «Προσωπικές φιλοδοξίες μου είναι να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου έτσι ώστε να βοηθήσω την ομάδα στην επίτευξη του στόχου της. Από εκεί και πέρα μια καλή χρονιά με υγεία και ίσως ένα μεγαλύτερο βήμα στη συνέχεια».
Τέλος, δεν δεχτηκε να σχολιάσει τη στήριξη το κόσμου...

Last modified onΠαρασκευή, 19 Οκτώβριος 2012 13:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep