Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ο Βοσνιάδης δεν ξέχασε κανέναν

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Αλέκος Βοσνιάδης, ευχαρίστησε έναν-έναν τους συνεργάτες του για την κατάκτηση της ανόδου στη Superleague.

Μπορεί στον Αλέκο Βοσνιάδη να πιστώνεται το μεγαλύτεριο μερίδιο για την επιτυχία του Απόλλωνα να ανέβει στην πρώτη κατηγορία, ωστόσο ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» δεν ξεχνάει ποιοι τον βοήθησαν για να φτάσει η ομάδα στον σπουδαίο στόχο. Ο Μακεδόνας προπονητής, λοιπόν, έκανε ξεχωριστή αναφορά στους συνεργάτες του, οι οποίοι στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις το «κυανόλευκο» συγκρότημα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

«Ο αντιπρόεδρος Στράτης Χατζηπαναγιώτου με στήριξε αφάνταστα και το σίγουρο είναι ότι έχω έναν καλό φίλο στην Αθήνα».

«Κάθε προσπάθεια για να στεφθεί με επιτυχία χρειάζεται να έχει γερά στηρίγματα. Και ο Απόλλωνας φέτος τα είχε. Θέλω να αφιερώσω την άνοδο σε κάποιους ανθρώπους. Από διοίκηση στον αντιπρόεδρο της ομάδας Στράτη Χατζηπαναγιώτου που από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα στην Αθήνα και χωρίς να έχουμε γνωριστεί προηγουμένως ήταν δίπλα μου στις καλές και κυρίως στις δύσκολες στιγμές. Με στήριξε αφάνταστα και το σίγουρο είναι ότι έχω έναν καλό φίλο στην Αθήνα και φαντάζομαι ότι το ίδιο αισθάνεται και αυτός. Μεγάλη η συμβολή του διότι ήταν πάντα δίπλα στους παίκτες.

«Ο Νίκος Καρούλιας μόνιμα δίπλα μας. Αφιερωμένο φυσικά ένα τεράστιο κομμάτι στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, στον Παύλο Μυροφορίδη».

Φυσικά, στον Νίκο Καρούλια, μόνιμα δίπλα μας και αυτός και μας στήριξε. Αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης που ο καθένας στον τομέα του έκανε εξαιρετική δουλειά. Αφιερωμένο φυσικά ένα τεράστιο κομμάτι στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, στον Παύλο Μυροφορίδη. Το καλοκάιρι έκανε επιλογές που κανείς δεν τις πίστευε και δικαιώθηκε. Ήταν μεγάλη η συμβολή του στην άνοδο.

«Ο γυμναστής Ηλίας Παπαθανασίου, εξαιρετικός στη δουλειά του και εξαιρετικός χαρακτήρας».

Τον γυμναστή της ομάδας, τον Ηλία Παπαθανασίου. Ξεκινήσαμε από την πρώτη μέρα μαζί. Εξαιρετικός στη δουλειά του και εξαιρετικός χαρακτήρα. Όπως και ο άλλος μας γυμναστής, ο Γρηγόρης Μπιζάς, που προπστέθηκε στο τιμ στην πορεία και βοήθησε τα μέγιστα και αυτός. Δίπλα τους και ο Θανάσης Κόης που πέρα από καλός προπονητής τερματοφυλάκων ήταν και εξαιρετικός χαρακτήρας. Τον γιατρό μας, τον dr. Aνδρέα Καραγιάννη και την ομάδα του. Ενα ιατρικό επιτελείο που βοήθησε πολύ όποτε χρειάστηκε.

«Ο Θανάσης Κόης καλός προπονητής τερματοφυλάκων, ο γιατρός μας Aνδρέας Καραγιάννης και όλο το ιατρικό επιτελείο, ο Γιώργο Βαβέτσης, ο Μάριος Κοντομήτρος...».

Ο γιατρός μας με την εμπειρία του και η ομάδα του μας βοήθησαν πολύ να επιστρέψουν γρήγορα οι τραυματίες που είχαμε. Ιδιαίτερη αναφορά θέλω να κάνω, στον εργοφυσιλόγο μας, τον Γιώργο Βαβέτση, στον Μάριο Κοντομήτρο, τον φυσικοθεραπευτή μας που ήταν καθημερινά μαζί μας και έκανε μεγάλη προσπάθεια, και τον συνεργάτη τους, τον μικρός της παρέας τον Γιώργο όπως και όλα τα παιδιά του ΙΑΣΩ που μας παρείχαν στήριξη στη διάρκεια όλης της χρονιάς.

«Ο Στάθης Φριλίγγος μας έλυνε όλες τις καταστάσεις που προέκυπταν. Φυσικά, σημαντική η παρουσία του Blue του φροντιστή μας Κώστα Παπαμάργαρη».

Όπως τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας μας, Στάθη Φριλίγγο, καθημερινά δίπλα μας έλυνε όλες τις καταστάσεις που προέκυπταν και μάλιστα σχεδόν πάντα με ευκολία με την τεράστια εμπειρία του. Άλλωστε δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για έναν άνθρωπο που είδε την ομάδα στα πιο χαμηλά της αλλά και στα καλύτερά της. Τα παιδιά του γραφείου Τύπου, τον Κώστα Μπελιά και τον Θανάση Βορίση, εξαιρετικοί και οι δύο στον τομέα τους.

Φυσικά, σημαντική η παρουσία του Blue του φροντιστή μας Κώστα Παπαμάργαρη. Μορφή των αποδυτηρίων κυρίως όταν δεν είχαμε καλά αποτελέσματα, ο άνθρωπος που έφτιαχνε την καθημερινότητά μας. Γνήσιος απολλωνιστής με μεγάλη συμβολή και αυτός όπως και το τιμ του, δηλαδή ο Τάδος Βουλγαρίδης και βέβαια ο Θωμάς, δηλαδή ο Βελέτζας μας...

«Αφιερωμένο το πρωτάθλημα και Σταμάτη Βελλή και στον κόσμο του Απόλλωνα».

Όλα τα παιδιά που είχε ζήσει χρόνια Απόλλωνα. Σε όλους αυτούς είναι αφιερωμένο το πρωτάθλημα διότι χωρίς αυτούς δεν θα καταφέρναμε τίποτα. Και βέβαια στον Σατμάτη Βελλή και στον κόσμο του Απόλλωνα».

Last modified onΤρίτη, 28 Μάιος 2013 14:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep