Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Αλλάζουν οι προδιαγραφές»

Η άποψη του προπονητή του Απόλλωνα, Αλέκου Βοσνιάδη, για την επόμενη μέρα της ομάδας.

Ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», που κατάφερε και ανέβασε την ομάδα στη Σούπερ Λίγκα ως πρωταθλήτρια, τοποθετήθηκε στον ΟΤΕ TV και μίλησε...

Για τα πλέι οφ: «Πιστεύω θα επικρατήσει όποιος δε θα αδειάσει. Θα είναι δύσκολο για Ηρακλή και Βόλο που περίμεναν να ανέβουν απευθείας και δεν έχουν κάνει ανάλογο προγραμματισμό. Θέλει προσοχή. Είναι εξαιρετικά παιχνίδια και δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις. Ελπίζω να δούμε ωραία παιχνίδια και να βγει δίκαια ο νικητής. Σίγουρα η καταπόνηση θα παίξει ρόλο. Το πόσο έχουν ξεκουραστεί δηλαδή οι ομάδες και τι διαχείριση υλικού έκαναν. Είναι ένα μικρό και ανοιχτό πρωτάθλημα».

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Απόλλωνα: «Είναι σημαντικό να γίνει σωστός σχεδιασμός, γιατί θα πέσουν πολλά στο κεφάλι μας. Θέλουμε να κάνουμε σωστές επιλογές, για να κάνουμε καλή πορεία και να μην υπάρχουν εύκολα θύματα τον Δεκέμβρη. Αυτά θα συζητήσουμε με τον κ. Βελλή και ελπίζω να τα βρούμε.

Υπάρχει το συναισθηματικό κομμάτι, αλλά δεν πρέπει να μας επηρεάσει υπερβολικά αυτό. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έχουν ταβάνι και άλλοι που έχουν προοπτικές. Πρέπει να υπάρχει ισορροπία, οι παίκτες μου έχουν προοπτικές αλλά πρέπει να γίνει και σοβαρή ενίσχυση. Πρέπει να κάνουμε σωστές επιλογές και σε ένα μήνα να είμαστε έτοιμοι, αλλάζουν οι προδιαγραφές και παρόλο που δεν έχουμε χρόνο, δεν πρέπει να κάνουμε βιαστικές επιλογές που θα μας οδηγήσουν σε λάθη».

Για το μπάτζετ: «Μετρημένα και με καλές επιλογές, ο Βελλής θα κρατήσει την υγεία που υπάρχει στον σύλλογο. Δεν θα οδηγήσει τον Απόλλωνα σε χρέη και άσχημες καταστάσεις. Δε θα ξεφύγει, θα κάνει ανταγωνιστική ομάδα χωρίς παράλογα συμβόλαια. Αυτό βλέπω εγώ, ξέρει πόσο αντέχει και τι πρέπει να κάνει».

Για τον Μανιά: «Ο Μανιάς έρχεται από την Γ' Εθνική και στην πρώτη του σεζόν έκανε ένα τρομερό πρωτάθλημα. Μπορεί να κάνει πολλά πράγματα αν μείνει συγκεντρωμένος και δε πάρουν τα μυαλά του αέρα. Αν μπορούσα να τον συμβουλεύσω, θα του έλεγα πως η ιδανική επιλογή είναι να μείνει στον Απόλλωνα. Μία ομάδα με υγεία στην Σούπερ Λιγκ, είναι μια χαρά. Δε χρειάζεται να βιαστεί και να πάει κάπου, που αν δεν πιάσει θα υπάρξει πρόβλημα. Καλύτερα να κάνεις μικρά και σταθερά βήματα».

Last modified onΤρίτη, 28 Μάιος 2013 00:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep