Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τι μαγειρεύει ο Κουρίδης;»

Ανακοίνωση του Απόλλωνα με αφορμή δημοσίευμα...

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης τοποθετήθηκε σχετικά με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «soccerplus» το οποίο ανέφερε: «Aληθεύει ότι τελευταία εμφανίζονται στο Γουδή εξωθεσμικά πρόσωπά με μεγάλο ενδιαφέρον; Αν ναι, αληθεύει ότι κατά την πρόσφατη επίσκεψή του εξωθεσμικός φιλοξενήθηκε στο γραφείο του Ρασπούτιν;

Tι συζήτησαν και τι όρισαν; Θα μας απαντήσει ο Ρασπούτιν με μια 80’s ανακοίνωση ή προτιμά να απαντήσει στον πρόεδρο του Απόλλωνα;».

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία», λοιπόν, αναρωτήθηκε αν ο Κουρίδης... μαγειρεύει κάτι για τον Απόλλωνα και σημείωσε: «Τι μπορεί να σημαίνει ότι «εξωθεσμικά πρόσωπα εμφανίζονται στο Γουδή;» Ειδικά αν ισχύει το δημοσίευμα στην ιστοσελίδα soccerplus.gr σύμφωνα με το οποίο όχι απλώς εξωθεσμικός εμφανίστηκε σε συγκεκριμένο γραφείο αλλά σε αυτό έγινε συζήτηση και κάτι... όρισαν. Μήπως κάποιος μαγειρεύει κάτι για τον Απόλλωνα;».

Σημειώνεται ότι τη Δευτέρα (28/05) έγινε η φωτογράφιση του Απόλλωνα, με τον Σταμάτη Βελλή να δίνει συγχαρητήρια, αλλά να μην ανακοινώνει το ύψος του πριμ ανόδου.

apoll2

Last modified onΤετάρτη, 29 Μάιος 2013 03:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep