Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Νίκησε η κούραση»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης τόνισε πως η ομάδα θα είναι πιο φρέσκια όταν παίζει μια φορά την εβδομάδα. Ο Αλέκος Βοσνιάδης τόνισε πως η ομάδα θα είναι πιο φρέσκια όταν παίζει μια φορά την εβδομάδα.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης υποστήριξε πως οι ομάδες ήταν κουρασμένες από τα διαδοχικά παιχνίδια, δεν έβγαλαν φρεσκάδα και έτσι ήρθε η ισοπαλία.

Στην κόπωση και στο εξοντωτικό Τετάρτη – Κυριακή στάθηκε ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης Αλέκος Βοσνιάδης.

«Η ισοπαλία ήταν δίκαιο αποτέλεσμα. Σήμερα έχει κερδίσει η κούραση. Στο γήπεδο βρέθηκαν δύο ομάδες που δεν είχαν φρεσκάδα. Είχαμε σκοπό μας να κοιτάξουμε την άμυνα χωρίς να παίξουμε παθητικά και αν βγουν οι φάσεις να τις εκμεταλλευθούμε ώστε να κερδίσουμε. Να πάρουμε τις αποκρούσεις και να μπούμε στην περιοχή. Οι αντίπαλοι μας δημιούργησαν ευκαιρίες στα πρώτα 15 λεπτά. Μετά ισορροπήσαμε και θελήσαμε να πάρουμε το παιχνίδι, αλλά δεν ήρθαν ευκαιρίες, ούτε κερδίσαμε στημένα έξω από την περιοχή για να δημιουργήσουμε κινδύνους. Η φάση η τελευταία του Μαρτσέλο είναι λάθος επιστροφή στην μπάλα και ένα λάθος που δεν έπρεπε να κάνουμε. Τελικά κράτησε το αποτέλεσμα ο Γουμάγιας με την επέμβαση του. Είναι σημαντικό το κοντρόλ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, εμείς το έχουμε εκμεταλλευθεί σε κάποιες περιπτώσεις με τους αντιπάλους μας και έχουμε πάρει σπουδαία διπλά έτσι.

Η Καλλονή θα είναι ένα από τα φαβορί για την τριάδα και ας είναι πίσω στην βαθμολογία φαινομενικά. Είναι όλα τα ματς καλή και την παρακολουθούμε τελευταία σε όλα τα παιχνίδια και έχουμε διαπιστώσει την ποιότητα της. Κοίταξε να μην δεχθεί γκολ και να πάρει τον πόντο. Δεν είναι κακός ο πόντος. Εμείς παρουσιαστήκαμε σε καλή κατάσταση και σε αυτό το παιχνίδι και έχω πει πως όταν δεν μπορείς να κερδίσεις, είναι καλό να μην χάνεις. Θα είμαστε σαφώς πιο βελτιωμένοι όταν έρθει η απόσταση ανάμεσα στα ματς και παίζουμε Κυριακή με Κυριακή. Είναι εξόντωση το Τετάρτη – Κυριακή. Εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση και όλα τα παιδιά προσπαθούν».

Η αλλαγή του Κατσίκη δημιούργησε κενά στο κέντρο;

«Βγήκε ο Κατσίκης που δεν ήταν σε καλή μέρα και μπήκε ο Καραμαλίκης που μπορεί να δώσει βοήθειες σε πολλά επίπεδα. Είναι παίκτης που μπορεί να προσφέρει στήριγμα στον Ρόβα στο κέντρο, αλλά και στον Φαρινόλα μπροστά και στον Μανιά. Δεν καταφέραμε να τους δημιουργήσουμε ρήγματα, είναι έμπειρη ομάδα, είχε τους παίκτς που ήξεραν πώς να το αντιμετωπίσουν. Κοιτάξαμε να το βελτιώσουμε γρήγορα και φυσικά ότι βλέπεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο, τρέχεις να το διορθώσεις. Το σημαντικό είναι να μπορείς να το κάνεις, να βγαίνουν οι επιλογές από τον πάγκο. Άλλες φορές γίνεται και άλλες όχι».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep