Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βελλής: «Εντός προγράμματος…»

Ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα, Σταμάτης Βελλής χαρακτήρισε εντός προγράμματος το 0-0 με την ΑΕΛΚ και εκτόξευσε βέλη στον διαιτητή.

Στην καθιερωμένη δήλωσή του ο ιδιοκτήτης της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ανέφερε μετά το 0-0 με την ΑΕΛ Καλλονής:

«Ένας τελείως «άνοστος» αγώνας με μόνο μία και μοναδική ευκαιρία για γκολ, και καμία μα καμία άξιας λόγου τελική και για τις δύο ομάδες. Αυτό τα λέει όλα για τον αγώνα, και κατά μεγάλο ποσοστό η αιτία αυτού είναι σίγουρα η κόπωση από τους συνεχόμενους αγώνες και για τις δύο ομάδες. Στο δεύτερο ημίχρονο αυτή κόπωση ήταν κάτι πάρα πάνω από προφανής. Σαν αποτέλεσμα δεν το θεωρώ αρνητικό για την ομάδα μας και τους στόχους μας. Το θεωρώ μέσα στο πρόγραμμα. Όπως έχω πει και παλαιότερα, πολλά θα κριθούν από το πως οι ομάδες θα ανταποκριθούν σε αυτή τη κόπωση.

Συνεχίζουμε με έναν ακόμα πολύ δύσκολο αγώνα εκτός έδρας στη Καβάλα. Το είχα πει και όταν ήμασταν πρώτοι, το λέω και τώρα για μερικούς που βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα: Η θέση στη βαθμολογία παίζει ρόλο μόνο μετά την τελευταία αγωνιστική. Και τότε πιστεύω ότι θα έχουμε πετύχει τον στόχο μας, και το ίδιο εύχομαι για την ποιοτική ομάδα της Καλλονής που έχει ένα από τα πιο ευνοϊκά προγράμματα στη συνέχεια και μπορεί να τα καταφέρει.

Και κάτι τελευταίο, που συζητούσα με τον κο Μιχαλάκη, ιδιοκτήτη της Καλλονής: Ήταν προφανές ότι αυτός ο διαιτητής θα έφευγε ΠΟΛΥ στεναχωρημένος αν ο αγώνας δεν τελείωνε ισόπαλος! Γιατί άραγε; Ευτυχώς τον διευκόλυναν και οι δύο ομάδες, αλλιώς θα είχε...πρόβλημα!»

Last modified onΤετάρτη, 27 Μάρτιος 2013 21:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep