Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στο Μαρούσι ο Απόλλων

Το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική ευθεία, τα παιχνίδια είναι κρίσιμα και οι άνθωποι του Απόλλωνα θέλουν να κρατήσουν προσηλωμένους τους ποδοσφαιριστές στον στόχο της ανόδου.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η επιλογή τους να καταλύει σε ξενοδοχείο η ομάδα (στο Μαρούσι) και πριν από τα εντός έδρας παιχνίδια. Στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» ολοκλήρωσαν το απόγευμα της Τρίτης (26/3) την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με την Καλλονή, στην οποία το παρών θα δώσει, για πρώτη φορά μετά την αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε, ο Κιάσσος.
Ο Λόρενς Ντόε επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Λιβερίας, προπονήθηκε μόνος την Τρίτη (26/3) και δεν ακολούθησε την αποστολή για να αποφορτιστεί. Ο Τσεμπερίδης έχει συμπληρώσει κάρτες και είναι τιμωρημένος, ενώ έξω έμειναν και οι τραυματίες Ντιαλό και Μπάρκογλου (θα δώσει κανονικά το παρών στο ματς με την Καβάλα στο «Ανθή Καραγιάννη»).
Η αποστολή: Γουμάγιας, Κοτταράς, Χατζηζήσης, Κύργιας, Ιασωνίδης, Δεληζήσης, Ρόβας, Καραδέμητρος, Χιντζίδης, Καμαρά, Κιάσσος, Λεοντίου, Διαμάντης, Κατσίκης, Καραμαλίκης, Φαρινόλα, Τσιλιγκίρης, Μανιάς.

Last modified onΤρίτη, 26 Μάρτιος 2013 20:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep